27 Οκτ 2016

Βουλευτής της ΝΔ καλεί τον Άδωνι να παραιτηθεί!

Να παραιτηθεί καλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Γιώργος Βλάχος.
Ο βουλευτής της ΝΔ ασκεί κριτική στον αντιπρόεδρο της ΝΔ για τα όσα είπε για την Αριστερά και τονίζει με νόημα «και η παραίτηση είναι μέσα στη ζωή».

«Θεωρώ ότι ήταν λάθος, έγινε σάλος, δεν έπρεπε να λεχθούν. Ο ίδιος προσπάθησε στη Βουλή να ανασκευάσει. Ο κ. Γεωργιάδης από τη στιγμή που είναι αντιπρόεδρος του κόμματος με απόφαση του κου Μητσοτάκη πρέπει να είναι πολύ πιο προσεχτικός από όλους εμάς. Και αν κάπου κάποιος κάνει λάθος, -και δεν το λέω για την περίπτωση του κ΄. Γεωργιάδη κατ' ανάγκη-, και η παραίτηση είναι μέσα στη ζωή. Ή τουλάχιστον δίνεται στον πρόεδρο του κόμματος για εκτόνωση. Δεν είναι κακό αυτό, η ζωή συνεχίζεται» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.
vlaxos10412sk1.jpg
«Επειδή τα τελευταία χρόνια ο κ. Γεωργιάδης εντάχθηκε στη ΝΔ, καλό θα είναι να διαβάσει και τις ιδεολογικές αρχές της ΝΔ και την ιδρυτική διακήρυξη της ΝΔ γιατί αυτά τα έχουμε ξεκαθαρίσει εδώ και δεκαετίες. Και να καταλάβουν όλοι ότι η ΝΔ δεν είναι ένα φως και μπήκα και λέω την άποψή μου κατά το πως μου αρέσει. Υπάρχει οργανωμένο κόμμα, ιδεολογικό οπλοστάσιο, πολιτικό πρόγραμμα, πρόεδρος του κόμματος και πολιτικό πλαίσιο στο οποίο κινούμαστε και βεβαίως αν κάποιος ξεφύγει λιγάκι που μπορεί να θεωρηθεί ως υπερβολή, προφανώς άνθρωποι είμαστε και για αυτό είμαστε εδώ για να το διευκρινίσουμε και δεν είναι και κακό να πούμε ότι κάναμε λάθος» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ και κατέληξε: «Βεβαίως όλοι -και βάζω και τον εαυτό μου μέσα- πρέπει να είμαστε προσεχτικοί το τι λέμε κάθε φορά και πως το λέμε. Διότι καμιά φορά αυτές τις μέρες αντί να ασχολούμαστε με τα προβλήματα που δημιουργεί η κυβερνητική πολιτική, στην ημερήσια διάταξη εδώ και 2-3 μέρες είναι το θέμα του κου Γεωργιάδη».
star.gr