30.11.16

“Βόμβες” αλήθειας από Κορκίδη! Οι πιέσεις για τα εργασιακά ΔΕΝ αφορουν ελληνικές επιχειρήσεις αλλά ξένους που θα έρθουν! Μισό εκατ άνεργοι και 245 χιλ λουκετα, επί Μνημονίων!

Τα πράγματα με το όνομά τους, είπε πριν λίγο ο – συντηρητικών πεποιθήσεων – πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασ Κορκίδης, βάζοντας, τόσο τη νεοφιλελέ πλύση εγκεφάλου, των καναλιών και των ιστοσελίδων,
όσο και τη ΝΔ τους Κυριακου, του άδωνι, του Χατζηδάκη και του Βρούτση, ” στη θέση της” !!!
Οι πιέσεις για αλλαγές στα εργασιακά δεν αφορούν τις ελληνικές επιχειρήσεις αλλά τους ξένους επενδυτές που θα έλθουν να αγοράσουν, μέσω των «κόκκινων» δανείων, τράπεζες και ΔΕΚΟ,ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλης Κορκίδης,σε δηλώσεις του, στο πλαίσιο της παρουσίασης της ετήσιας έκθεσης της ΕΣΕΕ για το εμπόριο.
Επίσης, ο κ. Κορκίδης, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τόνισε ότι την τελευταία εξαετία έκλεισαν 245.000 επιχειρήσεις και χάθηκαν 500.000 θέσεις εργασίας και πρόσθεσε πως οι πολιτικοί έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους πολίτες που πτώχευσαν, για να μην πτωχεύσει η χώρα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ