4 Δεκ 2016

Αμβρόσιος σε Ζουράρι:Λες εμένα γέρο και είσαι 2 χρόνια μικρότερός μου


Έξαλλος ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος με τον Υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι γιατί ο τελευταίος σε δηλώσεις του τον αποκάλεσε μεταξύ άλλων “γέρο”.

Με μια ανάρτηση στο ..

προσωπικό του blog ο Αμβρόσιος επιτίθεται στον Κώστα Ζουράρι για τους χαρακτηρισμούς, ενώ ειρωνεύεται το γεγονός ότι ο Υφυπουργός Παιδείας τον αποκάλεσε "γεροντάκι" δεδομένου ότι οι δυο τους έχουν δύο χρόνια μόλις διαφορά.

Η ανάρτηση του Αμβρόσιου:

"ΖΟΥΡΑΡΙΣ: ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ «ΣΟΦΟΣ», ΑΛΛΑ ΚΑΙ «ΝΕΟΣ» ......76 ΕΤΩΝ!

Σε προηγούμενες δηλώσεις του ο πολύ συμπαθής Υφυπουργός Παιδείας κ. Ζουράρις μας αποκάλεσε «γεροντάκι» καί «γέρο Μητροπολίτη»! Ένα «γεροντάκι», που λέγει «αηδίες»!!!

Σήμερα 2 Δεκεμβρίου επανήλθε με νεώτερες, αλλά καί «πανέξυπνες» δηλώσεις εναντίον μας! Δεν αντιλαμβάνεται άραγε, ότι με τον τρόπο αυτό αποδεικνύει, ότι αυτός ο ταλαίπωρος καί «γέρος Μητροπολίτης» έχει γίνει εφιάλτης για τον άνθρωπο Ζουράρι;  Αυτό, αγαπητοί μου, είναι μια μεγάλη επιτυχία μας! Ένα μέγιστο κατόρθωμα!

Ιδού τώρα ένα μέρος των δηλώσεών του:

«Νέα επίθεση κατά του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου για τις θέσεις που έχει εκφράσει, τις οποίες χαρακτήρισε αντιχριστιανικές και το χαρακτήρα του ιεράρχη «φασιστοειδή» έκανε ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Κώστας Ζουράρις μιλώντας «Στο Κόκκινο».

Δείτε τώρα καί ένα μέρος της πολιτικής του ταυτότητος:

Είναι, πρώην μέλος του Κομμουνιστικού κόμματος Ελλάδος και του ευρώ-Κομμου- νιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ Εσωτερικού).

Σήμερα, λοιπόν, θα ήθελα να σας αποδείξω πόσο .........«ΣΟΦΟΣ» είναι ο άνθρωπος αυτός! Ισχυρίζεται, ότι όταν είσαι ηλικίας 78 ετών, είσαι ένα «γεροντάκι»! Όταν όμως είσαι 76 ετών, τότε είσαι ένας .......σφριγηλός νέος! «Ώδε εστίν η σοφία»!!!

Ο υποσημειούμενος γεννήθηκε ο έτος 1938! Ο επικριτής μας κ. Ζουράρις γεννήθηκε το έτος 1940!

Ώστε, λοιπόν, ο Καλαβρύτων, που γεννήθηκε το έτος 1938, είναι «γέρος Μητροπολίτης», ή ένα «γεροντάκι»!!! Και βεβαίως είναι!

Αντιθέτως, ο κ. Ζουράρις, που γεννήθηκε το έτος 1940, είναι νέος, άλκιμος, δυνατός, γεμάτος ζωντάνια, γεμάτος δύναμη! Είναι όμως; Με διαφορά μόλις δύο ετών;

Έπειτα από αυτό ποιός λέγει «αηδίες»;;;; Τό πάθος τυφλώνει τόν άνθρωπο!

Τα συμπεράσματα δικά σας!   Θα ήταν άραγε υπερβολή, εάν εγράφαμε, ότι ο κ. Ζουράρις έχει υποστή «σύγχυση φρενών»;

Αξίζει, λοιπόν, νά ασχολείται κανείς μαζί του; Με τον κ. Ζουράρι δεν αξίζει να ασχολείσαι.  Τελεία και παύλα. «Τέλος και τω Θεώ δόξα»!


 Αίγιον, 2 Δεκεμβρίου 2016

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ"