21 Δεκ 2016

“Φέσι” 28.000 της Εθνικής Τράπεζας στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού Νοσοκομείου!

Το Πολεμικό Ναυτικό αναμένει εδώ κι ένα χρόνο 28.000 ευρώ από την Εθνική Τράπεζα που προορίζονται για πολύ καλό σκοπό, αλλά φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένει μέχρι και νέα…
ανακεφαλαιοποίηση για να τα πάρει.
Τι έχει συμβεί; Η Εθνική Τράπεζα συμμετείχε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με τη δική της ομάδα “i-run”. Με περισσότερους από 700 δρομείς, η ομάδα της Εθνικής, στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «Τρέχω, κάνω καλό!», στήριξε υποτίθεται  το «Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών» (ΚΕΦΠ), του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιώς.
“Μαραθώνιος, τρέξιμο και κοινωνική προσφορά συνδυάζονται, για μια ακόμα φορά, για να προσφέρουμε έμπρακτα σε ένα καλό σκοπό, μέσα από την ενέργεια “Share your love for i-run””, έλεγε η σχετική καμπάνια. Τι προέβλεπε; ότι από τη  1 έως και 8 Νοεμβρίου 2015, όλες οι αναρτήσεις σε Facebook, Instagram και Twitter που θα συνοδεύονταν από το #irunmarathon, θα γίνονταν προσφορά και “κομμάτι ενός μεγάλου μωσαϊκού αγάπης, που θα “χτίζεται” στο www.i-runmarathon.gr. Για κάθε ανάρτηση #irunmarathon, και μέχρι τη συγκέντρωση έως και 10,000 αναρτήσεων, η Εθνική Τράπεζα θα προσφέρει 0,50€ στο “Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών” (ΚΕΦΠ), του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιώς”.
Το προσωπικό του ΠΝ …σάρωσε όπως ήταν φυσικό τα πάντα. Ήταν τόσο μεγάλη η συμμετοχή του που η Εθνική Τράπεζα δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα δώσει στο Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών 28.000 ευρώ. Μέχρι σήμερα, παραμονές Χριστουγέννων 2016, το Κέντρο δεν έχει δει…ούτε σεντ!!!
Καταλαβαίνουμε…τις δύσκολες ώρες που περνούν οι τράπεζες! Το ΄χουν καταλάβει όλοι οι Έλληνες πολίτες οι οποίοι χρεώνονται ακόμη και τον αέρα που αναπνέουν κάθε φορά που συναλάσσονται μαζί τους, ακόμη και μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών. 28.000 ευρώ δεν θα ρίξουν έξω την Εθνική Τράπεζα. Αντιθέτως το Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιών του Ναυτικού τα ΄χει άμεσα ανάγκη.
http://www.militaire.gr/