22.12.16

Πήγε να αγοράσει τον ΔΟΛ με... 5 εκατ. και σε δόσεις

Γνωστός εκδότης με όνομα (οικογενειακό) "βαρύ σαν ιστορία" εμφανίστηκε πριν από λίγες ημέρες στις τράπεζες με την πρόθεση να "εξαγοράσει" τον ΔΟΛ. Οι τραπεζίτες τον κάλεσαν να καταθέσει την πρότασή του και αυτός τους ανακοίνωσε ότι προσφέρει το "τρισμέγιστο" τίμημα των ...
5 εκατ. ευρώ (σε δόσεις μάλιστα). Το ενδιαφέρον δεν βρίσκεται στο "ανέκδοτο" της πρότασης - άλλωστε οι τραπεζίτες έχουν συνηθίσει να ακούνε παρόμοια "ανέκδοτα" από τον εκδότη, αλλά στην επιχειρηματολογία που ακολούθησε.
Οπως τους διαβεβαίωσε, η πρότασή του έχει πάρει το "πράσινο φως" από ...ψηλά. Από την "καρδιά" του Μαξίμου. Οι κυβερνητικοί λοιπόν θέλουν να απαλλαγούν από τον Σταύρο Ψυχάρη τους εξήγησε και ο ίδιος είναι ο "εκλεκτός" της κυβέρνησης για να "τρέξει" τον -χωρίς Ψυχάρη- ΔΟΛ. Αποτέλεσμα: οι τραπεζίτες του εξήγησαν ότι αυτοί μιλάνε για "μπίζνες" και όλα τα άλλα-περί "εκλεκτών" της κυβέρνησης κλπ.- τους αφήνουν αδιάφορους.Πολύ περισσότερο όταν δεν συνοδεύονται από χρήμα.Και του υπενθύμισαν ότι καλό θα ήταν να αφήσει τα μεγαλόπνοα σχέδια και να επικεντρωθεί πως θα καταφέρει ο ίδιος να ανταποκριθεί στα βαρύτατα -και βαθειά "κόκκινα"- δάνεια που χρωστάει.
http://www.thetoc.gr/