17 Δεκ 2016

Ρε ουτε ενας ΠΑΣΟΚΟΣ σωστος ολοι τους παιχτες...Λαθροχειρία εκατομμυρίων από τον Περιφερειάρχη Κρήτης, πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ !!!

Μια λαθροχειρία επιχείρησε χθες η περιφέρεια Κρήτης, αποδίδοντας στον επικεφαλής της, περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη ( πρώην βουλευτής, πρώην ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και σημερινός περιφερειάρχης Κρήτης) , τη χρηματοδότηση έργων 36 σχεδόν
εκατομμυρίων για τον αγροτικό τομέα της Κρήτης! Σε ανακοίνωσή της αναφέρεται ότι “Ποσό 35.600.000 ευρώ ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης για ανάπτυξη και επενδύσεις στο νησί”.
“Χρηματοδότηση για επενδύσεις 35,6 εκ. ευρώ που θα υλοποιηθούν στην Κρήτη μέσω των τεσσάρων Αναπτυξιακών Εταιρειών του νησιού και του ΟΑΚ από τα προγράμματα Leader και Αλιείας ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης”, σημειώνεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου της περιφέρειας.
Τα χρήματα βεβαίως αυτά δεν είναι της περιφέρειας, ούτε οι χρηματοδοτήσεις. Είχαν ανακοινωθεί 3 ημέρες νωρίτερα από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλη Αποστόλου, με επίσημη ανακοίνωση. Πρόκειται για την έγκριση των προγραμμάτων τοπικής ανάπτυξης CLLD/LEADER στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 και του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας και Θάλασσας 2014-2020, ύψους 360 εκατ. ευρώ για όλη τη χώρα.
Δείτε πώς επιχείρησε να οικειοποιηθεί το θέμα ο περιφερειάρχης
Καταρχήν δείτε την ανακοίνωση του υπουργού στις 13 Δεκεμβρίου και την κατανομή των πιστώσεων ΕΔΩ
Δείτε κι εδώ τη χθεσινή ανακοίνωση της περιφέρειας, σύμφωνα με την οποία γίνεται γνωστό ότι
“Ποσό 35.600.000 ευρώ ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης για ανάπτυξη και επενδύσεις στο νησί”
Πηγή: candianews.gr /