17 Δεκ 2016

ΕΙΝΑΙ εντελως σουργελα τα παιδια!!!Απίστευτη πρόταση της ΝΔ να δοθεί την άνοιξη το βοήθημα!για να την εγκρινει πρωτα ο ΣΟΙΜΠΛΕ...

Μια απίστευτη πρόταση εκ μέρους της Ν.Δ. κατέθεσε ο αντιπρόεδρός της Κωστής Χατζηδάκης, στο πλαίσιο της συζήτησης για την επίμαχη τροπολογία που αφορά τους συνταξιούχους.
Λίγη ώρα μετά την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να δηλώσει «παρών»
η Ν.Δ. στην ψηφοφορία, ο αντιπρόεδρος του κόμματος υποστήριξε ότι, αν η κυβέρνηση αποσύρει την τροπολογία και τη φέρει τον... Μάρτιο, η Νέα Δημοκρατία θα την ψηφίσει! Ως όρο έθεσε να συνεννοηθεί η κυβέρνηση με τους θεσμούς! Συγκεκριμένα, ο Κ. Χατζηδάκης υποστήριξε ότι:

• Η κυβέρνηση έπρεπε να περιμένει 2-3 μήνες τα επίσημα στοιχεία για το πλεόνασμα ώστε να δώσει με ασφάλεια το επίδομα στους συνταξιούχους.

• Οταν επισημοποιηθούν τα στοιχεία για το πλεόνασμα, τον Μάρτιο, η κυβέρνηση να φέρει μια νέα ρύθμιση και η Ν.Δ. θα την ψηφίσει. Γι’ αυτό ας αποσυρθεί τώρα η τροπολογία και ας έρθει τον Μάρτιο μια νέα, που δεν θα κρύβει κινδύνους για τη χώρα.
«Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση βιασύνη. Λέμε “ναι” στο επίδομα, αλλά “όχι” στον λαϊκισμό και τον τυχοδιωκτισμό του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ βάζει βούτυρο στο ψωμί κάθε πολιτικού της Β. Ευρώπης που θέλει να διώξει την Ελλάδα από την ευρωζώνη» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., προσθέτοντας: «Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση προετοιμάζει την προεκλογική της απόδραση, γι’ αυτό έχει βάλει πάλι την ηρωική φουστανέλα του δημοψηφίσματος».

http://www.dimokratianews.gr/