25 Δεκ 2016

Οι βουλευτές της Ν.Δ. που διασκεδάζουν σαν να μην τρέχει τίποτα

Αν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στείλει σαφές μήνυμα προς τους βουλευτές του για «ζωή χωρίς προκλήσεις», ιδίως στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία, ορισμένοι δεν φαίνεται να δίνουν ιδιαίτερη σημασία, συνεχίζοντας την ανέμελη και συχνά προκλητική ζωή τους. 

Οπως, για παράδειγμα, δύο όμορφες βουλευτίνες, οι οποίες ανά τακτά διαστήματα πρωταγωνιστούν στις κοσμικές στήλες των εφημερίδων και των περιοδικών για τις επισκέψεις τους σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, και όχι μόνο.

Η μία παρά την εμπειρία της σε κυβερνητικό πόστο στο παρελθόν, εμφανίστηκε στα μπουζούκια σαν να μην τρέχει τίποτα, τις ημέρες που η Βουλή συζητούσε το βοήθημα στους χαμηλοσυνταξιούχους (που η ίδια δεν υπερψήφισε, όπως και συνολικά το κόμμα της). Η χυμώδης βουλευτίνα διασκέδαζε αμέριμνη την ώρα που δίπλα της έρρεαν τα γαρίφαλα σαν να μη συμβαίνει τίποτα...


Η άλλη βουλευτίνα και με πολυτάραχες κατά καιρούς σχέσεις, επίσης δεν χάνει ευκαιρία για νυχτοπερπατήματα. Οι ανάλαφρες τηλεοπτικές εκπομπές (κυρίως στη βόρεια Ελλάδα) επί σχεδόν καθημερινής βάσης ασχολούνται μαζί της. Πρόσφατα εντοπίστηκε... τυχαία από φωτογράφο να διασκεδάζει με την παρέα της ντυμένη στα μαύρα, χαμογελαστή και ανέμελη.

Αλλη βραδιά οι φωτογράφοι τη «συνέλαβαν» σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας. Εν ολίγοις, δεν χάνει ευκαιρία για να το ρίξει... έξω, την ώρα που η ανεργία είναι στα ύψη και χιλιάδες Ελληνες ετοιμάζονται για μαύρα Χριστούγεννα.
Ο... Μυκονιάτης
Τον ίδιο δρόμο ακολουθεί (εδώ και χρόνια) και ένας άντρας βουλευτής της Ν.Δ. που εκλέγεται στην Αττική, με πολιτική προϊστορία, που ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει με τη δημόσια ζωή του, άλλοτε για τα μπάνια του στη Μύκονο (είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση που έχει με τη θάλασσα) και άλλες φορές για τα νυχτοπερπατήματα με... διάφορες παρέες.
Και οι τρεις αυτές περιπτώσεις είναι ενδεικτικές του λάθος μηνύματος που πολλές φορές στέλνει η αξιωματική αντιπολίτευση. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος με αυτή την κατάσταση και σύντομα αναμένεται να ξεσπάσει καταιγίδα στην Πειραιώς.
http://www.dimokratianews.gr/