3 Δεκ 2016

«Βυζάντιο» η ΝΔ: Ίντριγκες για τους υποψήφιους βουλευτές- Σπεύδει να διαψεύσει η Πειραιώς

Εκτός πραγματικότητας χαρακτηρίζουν πηγές της ΝΔ σημερινό δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο οι λίστες των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος που καταρτίζονται φέρνουν σαρωτικές αλλαγές στα πρόσωπα που θα επιλεγούν.

Πηγές των γραφείων της ΝΔ στην Πειραιώς αναφέρουν πως όσα γράφονται είναι εκτός πραγματικότητας και όσοι βιάζονται να χρίσουν υποψηφίους απλά κάνουν λάθος.
«Τα διάφορα δημοσιεύματα που ανακυκλώνονται και αφορούν την κατάρτιση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Όσοι βιάζονται να χρίσουν υποψηφίους βουλευτές απλά κάνουν λάθος.
Η Συμφωνία Αλήθειας και ο οδικός χάρτης εξόδου της χώρας από την κρίση που έχει καταθέσει ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι γεγονός πως έχει κινητοποιήσει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, που είναι έτοιμο να συμβάλλει σε αυτήν την προσπάθεια.
Το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών καθημερινά αγκαλιάζεται από πολίτες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα κοινά. Είναι αυτό μέσα από το οποίο θα επιλεγούν κατά βάση οι υποψήφιοι βουλευτές».
Ποιοι πιέζουν τον Μητσοτάκη για πρόωρες εκλογές
Η αλήθεια πάντως, δεν είναι αυτή, καθώς ήδη πολλοί είναι οι επίδοξοι νέοι βουλευτές, που ατύπως τουλάχιστον έχουν λάβει το «χρίσμα» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μάλιστα έχουν στήσει πολιτικά γραφεία και βρίσκονται προς άγρα της μελλοντικής εκλογικής τους πελατείας.
Και το πρόβλημα που υπάρχει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ότι στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι επίδοξοι αυτοί νέοι βουλευτές είναι οι «δικοί» του άνθρωποι φίλοι και συμφοιτητές του, τα αποκαλούμενα από τα παλιά στελέχη της ΝΔ και ως «κολεγιόπαιδα».
Αυτοί άλλωστε είναι και οι στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ που τον σπρώχνουν στην λανθασμένη εμμονή του να ζητά συνεχώς εκλογές αντί να ασχολείται σοβαρά για την επίλυση των μεγάλων αναμφίβολα προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα.
Όλοι αυτοί είναι που θέλουν άμεσα εκλογές, όχι μόνο για το «καλό» της χώρας, αλλά πρωτίστως για να γίνουν όσο το συντομότερο είναι δυνατόν οι ίδιοι βουλευτές παραγκωνίζοντας τα παλαιότερα στελέχη, καθώς προφανώς έχουν εκμαιεύσει από τον πρόεδρο του κόμματος την προσωπική του στήριξη οποτεδήποτε ανοίξουν οι κάλπες για εθνικές εκλογές.
Η αλήθεια είναι ότι η Πειραιώς έχει γίνει «Βυζάντιο» με ίντριγκες και «συντροφικά» μαχαιρώματα για μια θέση στις εκλογικές λίστες και για κάποιους υπερφιλόδοξους και στην επόμενη Βουλή.
http://www.tribune.gr/