17 Δεκ 2016

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΡΑΧΗΛ! Τι έγινε και οι κολλητές δεν μιλιούνται πια

zoiii
Ένας άνδρας είναι ο λόγος που Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή αποφάσισαν να ρίξουν τέλος στη συνεργασία τους με την κάθε μια να ακολουθεί πλέον διαφορετική πορεία.

Δημοσίευμα της Secret όμως, φέρνει στο φως της δημοσιότητας τον πραγματικό λόγο του τέλους της συνεργασίας των δυο γυναικών. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αιτία είναι ένας άντρας… γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης που έπεισε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να κάνει μια πιο “lifestyle” προεκλογική εκστρατεία. Ο ρόλος του ηθοποιού, Διαμαντή Καραναστάση ήταν καθοριστικός στο να κουνήσει η Ραχήλ Μακρή το μαντήλι στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.
“Η Ζωή ευελπιστεί ότι θα εκλεγεί επειδή θα τη βγάλουν στα μέσα ενημέρωσης. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ασκεί πολιτική και ασκεί αντιπολίτευση και είμαι κινηματικός άνθρωπος. Πρέπει να πάμε στην κοινωνία να την ενημερώσουμε. Η Ζωή πιστεύει ότι πρέπει να γίνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα αλλά μετά τις πρώτες δύο φορές δεν της άρεσε πια αυτό και ήθελε συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα”, είχε πει στη συνέντευξή της η Ραχήλ Μακρή πρόσφατα στο Όλα Ξεκόλλα  χωρίς να αναφέρει ονόματα και καταστάσεις.
zoimakri
Σύμφωνα με το Secret o Καραναστάσης τους τελευταίους μήνες καθορίζει τη στρατηγική της Πλεύσης Ελευθερίας και έχει κερδίσει την εύνοια της Ζωής Κωνσταντοπούλου, που τον εμπιστεύεται σε επικοινωνιακό επίπεδο. Μάλιστα, η μεγάλη εμπλοκή του ηθοποιού στο κόμμα έχει δυσαρεστήσει εκτός από την Ραχήλ Μακρή και άλλα πρόσωπα που εμπιστεύονταν και ακολουθούσαν την Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Η ουσιαστική ρήξη ήρθε όμως μετά από μια συναυλία στο Λυκαβηττό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ραχήλ ενοχλήθηκε όταν ο Καραναστάσης έπεισε την Ζωή πως ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουν το “όχι” του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου ήταν μια συναυλία στον Λυκαβηττό, ενώ τα άλλα μέλη ήθελαν να γίνει συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, μαζί με τις υπόλοιπες αντιεξουσιαστικές δυνάμεις.
http://www.crashonline.gr/