8 Δεκ 2016

Πακέτο στον Εισαγγελέα δύο κόμματα και τρεις «νταβατζήδες» για τα θαλασσοδάνεια - Δείτε τα ονόματα

Η ασυλία που απολάμβαναν εδώ και πάρα πολλά χρόνια τα μεγάλα κόμματα και οι γνωστοί «νταβατζήδες» τελείωσε οριστικά και πλέον ήρθε η ώρα να πληρώσουν τον λογαριασμό, όπως καταγράφεται....
στο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, που είναι η κατάληξη των πολύωρων καταθέσεων των εκπροσώπων όλων των κομμάτων που έχουν πάρει δανεικά κι αγύριστα από τις τράπεζες, με εγγύηση την κρατική χρηματοδότηση, φτάνοντας να χρωστούν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ κοντά στα –άκουσον άκουσον– 500.000.000 ευρώ!
Αλλά και των μεγαλοεκδοτών, τα θαλασσοδάνεια των οποίων είχαν αρχή αλλά ποτέ τέλος, με εγγύηση, όπως ομολόγησε ο γιος του Ψυχάρη, Παναγιώτης, τον... αέρα!
Αυτήν τη στιγμή η Εξεταστική Επιτροπή συνεδριάζει για τη διαμόρφωση του οριστικού πορίσματος, το οποίο θα σταλεί στους Οικονομικούς Εισαγγελείς για τα... περαιτέρω. Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο του αποδεικτικού υλικού (οι καταθέσεις όλων των εξετασθέντων και οι φάκελοι από τις τράπεζες σχετικά με την πορεία των δανείων που έχουν πάρει τα κόμματα και τα ΜΜΕ) πλησιάζει τις 150.000 σελίδες! 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πόρισμα θα πρέπει να σταλεί στη Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω έως τις 15 Δεκεμβρίου, οπότε λήγει η... θητεία της Εξεταστικής Επιτροπής. Και από τα στοιχεία που έχουν προκύψει καταλογίζονται βαρύτατες ευθύνες από τα κόμματα στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ και από τους εκδότες και τους καναλάρχες στους Ψυχάρη, Αλαφούζο και Κοντομηνά. 
ΠΑΡΟΝ