2.12.16

Ο Απόστολος Παπαντώνης ειναι το στελεχος της ΔΑΚΕ που συνεληφθη γιατι εκανε απατη στο συνεδριο της ΑΔΕΔΥ!!!

ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ τωρα καταλαβαινεις πως εκλεχτηκε ο ΚΟΥΛΗΣ..που ειναι οι 50000 ψηφοι που λειπουν τα ονοματα???
Μια άνευ προηγουμένου λαθροχειρία επιχείρησαν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου της ΑΔΕΔΥ που διεξάγεται στο ξενοδοχείο NOVOTEL στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.
Ο γραμματέας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης ήταν εκλεγμένος σύνεδρος, αλλά απουσίαζε από τον χώρο του συνεδρίου κατά τη διάρκεια κρίσιμης ψηφοφορίας για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΑΔΕΔΥ. 
Τότε άλλο στέλεχος του κόμματος, ο Απόστολος Παπαντώνης, ο οποίος είναι μέλος της Ομοσπονδίας των Τελωνειακών και μέλος της ΔΑΚΕ, επιχείρησε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του Σπανάκη και συγκεκριμένα το διαβατήριο και την κάρτα συνέδρου του να ψηφίσει αντ’ αυτού.
Ο δικαστικός αντιπρόσωπος αντελήφθη εγκαίρως τη λαθροχειρία και ζήτησε τη σύλληψη του Απόστολου Παπαντώνη. Λίγη ώρα αργότερα περιπολικό έφτασε έξω από το NOVOTEL και προσήγαγε το στέλεχος της ΔΑΚΕ προκειμένου να ακολουθηθεί η διαδικασία του αυτοφόρου για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας.
Από τη γραμματεία Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας όπου αναζητήσαμε τον κ. Σπανάκη, πληροφορηθήκαμε ότι ο γραμματέας βρίσκεται εκτός Αθηνών, ωστόσο στις επίμονες ερωτήσεις μας για το που βρίσκεται και για ποιον λόγο απουσιάζει δεν λάβαμε απάντηση.
* Στη φωτογραφία ο Βασίλης Σπανάκης (κέντρο) με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκλογές συνέδρων και τοπικών οργάνων της ΝΔ τον περασμένο Απρίλιο
http://www.koutipandoras.gr/