24 Δεκ 2016

Απίστευτο: Γάλλοι μαθητές έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία ολόγυμνοι... με τον δάσκαλό τους

Αν ακούγοντας τη φράση «σχολική φωτογραφία» σας έρχεται στο μυαλό η κλασική εκδοχή, με μαθητές που ποζάρουν στοιχισμένοι σαν στρατιωτάκια φορώντας ένα παγωμένο χαμόγελο στο πρόσωπό τους,
τότε μάλλον δεν είστε εξοικειωμένοι με τη γαλλική βερσιόν που είναι ελαφρώς πιο... απελευθερωμένη.

Για του λόγου το αληθές, δείτε παρακάτω την αναμνηστική φωτογραφία της τάξης των τελειόφοιτων του Λυκείου Lycee Federic Mistral στην Αβινιόν, στην οποία οι μαθητές ποζάρουν σε κάθε πιθανή στάση (ξαπλωμένοι, γονατιστοί, αγκαλιασμένοι) και μάλιστα χωρίς το περιττό βάρος των ρούχων.

Όπως φαίνεται, οι έφηβοι μαθητές του τμήματος SDT2A θεώρησαν ότι μια συμβατική φωτογραφία δεν θα αιχμαλώτιζε επαρκώς το ελεύθερο πνεύμα της τάξης τους και έτσι ζήτησαν από τον δάσκαλό τους να φωτογραφηθούν φέτος γυμνοί. Όπως φαίνεται, εκείνος όχι μόνο τους έδωσε την άδεια αλλά, συμφώνησε και να ποζάρει μαζί τους επί ίσοις όροις, ζητώντας βέβαια να κρατούν μαύρα χαρτόνια για να μην τους κόψει η... λογοκρισία.

Το αποτέλεσμα; Μια φωτογραφία που έγινε αμέσως viral και χιλιάδες σχόλια από χρήστες του Ίντερνετ, που επικρίνουν τον καθηγητή για ανάρμοστη συμπεριφορά και ανοχή που μπορεί να οδηγήσει εύκολα σε... έκτροπα.

πρωτο θεμα