14 Δεκ 2016

Ο ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! Πιάστηκε στα πράσα μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο να…

cazen
Τα βλέμματα πάνω του κατάφερε να στρέψει για μια ακόμη φορά ο νεόκοπος Γάλλος πρωθυπουργός, Μπερνάρ Καζνέβ.
Ο Καζνέβ «πιάστηκε στα πράσα» να στέλνει με το κινητό του
μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στη διάρκεια συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου. Όπως αποκάλυψε η Le Parisien το μήνυμα πήγε σε υπουργό της κυβέρνησης. Η υπουργός αυτή, που δεν κατονομάζεται στο ρεπορτάζ, είπε ότι το μήνυμα δεν προοριζόταν για εκείνη, αλλά μάλλον για τη γυναίκα του 53χρονου πολιτικού. Ορισμένα ΜΜΕ έσπευσαν να τονίσουν ότι πίσω από την αυστηρή φιγούρα με τα άψογα ρούχα κρύβεται ένα περίεργο ον. «Τα ρούχα δεν κάνουν τον παπά», αναφέρουν χαρακτηριστικά.
Το περιστατικό ήταν  αρκετό για να αναζωπυρωθεί το ενδιαφέρον για την ιδιωτική ζωή του Καζνέβ. Οι πολιτικοί του αντίπαλοι έσπευσαν να επωφεληθούν απ” τις αποκαλύψεις της Le Parisien για να τον γελοιοποιήσουν ενόψει της ομιλίας του την ερχόμενη Τρίτη στη γαλλική Εθνοσυνέλευση.
Το 1995 παντρεύτηκε την πρώτη του γυναίκα, τη Βερονίκ. Χώρισαν και ξαναπαντρεύτηκε πέρυσι. Αυτό που προκάλεσε θύελλα πριν από μερικούς μήνες  ήταν  οι αναρτήσεις του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Ο Καζνέβ, που ήταν τότε υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, έγινε ανέκδοτο καθώς ο λογαριασμός του παρέπεμπε σ” ένα tweet που ανήρτησε to Spanking Land, το οποίο περιγράφεται ως «η πιο διακριτική ομάδα συναινετικών μαζοχιστών που τους αρέσει η πειθαρχία», το σπίτι των #spankingfaces».
Η εν λόγω  ανάρτηση έδειχνε μια γυναίκα να τη δέρνουν στον πισινό.
cazeneuve
Ο εκπρόσωπος του Καζνέβ είπε τότε ότι το λογαριασμό του στο Twitter τον επιβλέπουν οι συνεργάτες του, όχι ο ίδιος. Διεξήχθη έρευνα, αλλά δεν έγινε ποτέ γνωστό το αποτέλεσμά της.
http://www.crashonline.gr/