24 Δεκ 2016

ΘΑΝΑΤΟΣ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΝΑΤΟ! Γιατί εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα – Πως τον συνδέουν με τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα

natoΈνας θάνατος κάτω από ύποπτες συνθήκες απασχολεί το ΝΑΤΟ.
Νεκρός είναι ο Ιβ Σαντελόν επικεφαλής των ερευνών του ΝΑΤΟ για τη διακίνηση μαύρου χρήματος σε τρομοκρατικά δίκτυα παγκοσμίως.
Ο αξιωματούχος  βρέθηκε νεκρός στο όχημα του στις 16 Δεκεμβρίου στις Αρδένες  έχοντας στα χέρια του ένα περίστροφο,  αλλά η οικογένειά του ξεκίνησε έρευνες για τον θάνατό του στις 21 με τον εκπρόσωπο της οικογένειας να αναφέρει πως υπάρχουν περίεργα στοιχεία στη συγκεκριμένη υπόθεση και ότι δεν είναι αυτοκτονία. Συγκεκριμένα εκπρόσωπος της οικογένειας αναφέρει πως ενώ ο Σαντελόν  είναι αριστερόχειρας το περίστροφο με το οποίο πως υποτίθεται πως αυτοκτόνησε βρέθηκε στο δεξί του χέρι, ενώ και το φονικό όπλο δεν είναι εγγεγραμμένο σε κάποιο πρόσωπο και σίγουρα δεν είναι ένα από τα τρία που ο ερευνητής είχε στην κατοχή του. Ακόμη βρέθηκε σε αρκετή απόσταση από το το σπίτι του την πόλη Λενς αλλά και από τον τόπο εργασίας του στο Λουξεμβούργο. Επιπλέον είχε αναφέρει σε συνεργάτες του ότι πίστευε ότι τον παρακολουθούσαν και ότι λάμβανε περίεργα τηλεφωνήματα.
Σημειώνεται πως οι βελγικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση δεν έχουν προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση για το συμβάν, αλλά τα βελγικά μέσα σημειώνουν πως ο θάνατος του Σαντελόν  έχει πιθανότατα κάποια σύνδεση με τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα. Μία από τις χώρες που βρέθηκαν στο μικροσκόπιο ήταν η Τουρκία δεδομένου ότι επέτρεπε στο Χαλιφάτο  να μεταφέρει πετρέλαιο και άλλες προμήθειες στη Συρία κάτι που παραδέχθηκαν και οι ΗΠΑ, γεγονός που προκάλεσε ένταση στους κόλπους του ΝΑΤΟ.
http://www.crashonline.gr/