20 Δεκ 2016

Κύριε Πρωθυπουργέ και οι Αστυνομικοί πρέπει να κάνουν Χριστούγεννα

Διαβάστε την ανακοίνωση τής Ένωσης Δυτικής Αττικής αναφορικά με το πρόβλημα, που έχει δημιουργηθεί με τα πενθήμερα: Μετά τη μη καταβολή των νυχτερινών τον προηγούμενο μήνα, τώρα  έρχεται να προστεθεί και η μη καταβολή της αποζημίωσης για την εργασία μας πέραν του πενθημέρου.

Για άλλη μια φορά, σα να μη καταλαβαίνουν οι ανευθυνουπεύθυνοι τις ανάγκες που έχει ο κάθε αστυνομικός και η οικογένεια του, μας γνωστοποιούν, ελαφρά τη καρδία, ότι δεν θα καταβάλλουν τα δεδουλευμένα μας!! Αναρωτιόμαστε αν το ίδιο συμβαίνει και με τους Υπουργούς – Βουλευτές – Γενικούς Γραμματείς. Όλοι οι προαναφερόμενοι θα πάρουν τα χρήματα που τους αναλογούν στο τέλος του μήνα;; Μετά την πληρέστερη ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μας, με την οποία ενημερωθήκαμε για το γεγονός και τους λόγους μη καταβολής των δεδουλευμένων μας, θεωρούμε απαράδεκτο η Ελληνική Κυβέρνηση να μην έχει μεριμνήσει εγκαίρως για την τροποποίηση των οποίων οικονομικών – λογιστικών διατάξεων και σήμερα να είναι η αποκλειστικά υπεύθυνη για τα προβλήματα στις μισθοδοσίες των συναδέλφων, μέσω της μη καταβολής των δεδουλευμένων μας!
Η Ένωση μας, κάνει γνωστό, για ακόμα μια φορά, σε κάθε βολεμένο υπεύθυνο ότι, οι αστυνομικοί φτάσαμε στα όρια μας!! Από τη μία δεν έχουμε τα μέσα να εργαστούμε και να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας και από την άλλη δεν αμειβόμαστε σύμφωνα με τον νόμο και δεν μας καταβάλουνε τα δεδουλευμένα μας. Για να γνωρίζουν, όπως λέει και ο λαός νηστικό αρκούδι δεν χορεύει!! Τέλος, καλούμε τον Πρωθυπουργό της Χώρας να πάρει θέση σήμερα στη ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου και να μεριμνήσει ώστε στις 23 του Δεκέμβρη να κατατεθούν, κατ’ εξαίρεση, τα δεδουλευμένα μας νυχτερινά και πενθήμερα, εφόσον το πρόβλημα είναι τεχνικό και ΟΧΙ οικονομικό!! Κύριε Πρωθυπουργέ πρέπει να κάνουν και οι αστυνομικοί γιορτές!
Για το Δ.Σ.
        – Ο –                      – Ο –
               Πρόεδρος                    Γεν. Γραμματέας
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος            ΤΖΙΜΑΣ Νικόλαος