17 Δεκ 2016

ΒΑΛΤΕ τους σε ενα καραβι στειλτε τους στην ΜΕΡΚΕΛ!!Μυτιλήνη: Μετανάστες τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε καταστήματα

Δείτε τις φωτογραφίες -Έκλεψαν χρήματα από ταμειακές και προκάλεσαν υλικές ζημιές -Μετανάστες απείλησαν με μαχαίρι αστυνομικούς στο hot spot της Μόριας

Ανάστατη είναι η αγορά της Μυτιλήνης από τα απανωτά κρούσματα διαρρήξεων που σημειώθηκαν τις νυχτερινές ώρες χθες από μετανάστες που έσπασαν τζαμαρία καταστήματος οπτικών στην Ερμού, προσπάθησαν να διαρρήξουν τα γραφεία της ΔΕΗ στο πάρκινγκ ενώ διέρρηξαν και δυο ταβέρνες στην περιοχή  της Επάνω Σκάλας κλέβοντας χρήματα από τις ταμειακές μηχανές.



Η αστυνομική διεύθυνση της Λέσβου σύμφωνα με το lesvosreport δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση για τα περιστατικά, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που όπως αναφέρουν μαρτυρίες είναι μετανάστες αφρικανικής καταγωγής. Τα νέα περιστατικά έρχονται μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις διαρρήξεις που έχουν αναστατώσει την αγορά τις τελευταίες ημέρες.



Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης κ. Παναγιώτης Παπαρίσβας μετέβη σήμερα στα καταστήματα όπου σημειώθηκαν οι χθεσινοβραδινές διαρρήξεις και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ