15 Δεκ 2016

ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΡΟΛΑΡΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΝΔ

mitsotakis-rai.jpgΑσύλληπτης αμετροέπειας και προχειρότητας, χαρακτηρίζεται η εξαγωγή της εμμονής του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκλογές την ώρα της μεγάλης κρίσης και της σύγκρουσης της Ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές που ομολογουμένως έχουν ξεπεράσει κάθε όριο απαιτήσεων στη διαλυμένη χώρα μας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έπρεπε με αίσθημα Νεοδημοκρατικής ευθύνης να συνυπολογίσει όλες τις παραμέτρους για το εθνικό καλό και να στηρίξει την προσπάθεια της κυβέρνησης στο μέτρο που δεν παίζει το δικό της μικροκομματικό παιχνίδι.
Έξαλλοι οι βουλευτές της ΝΔ με τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ερωτούν από πού πήρε την άδεια και το δικαίωμα να περιδιαβαίνει τα διεθνή φόρα και να διασύρει την Ελλάδα με το αίτημα των εκλογών; Χαρακτηρίζουν ως απόλυτα ανεύθυνη στάση να «διαφημίζει» την πολιτική και οικονομική αστάθεια της Ελλάδας σα να πρόκειται μία υποσαχάρια περιοχή και ποιος ο λόγος να «ζητά» κάτι τέτοιο από τους ξένους; Ομολογεί, αναφέρουν, την εκχώρηση όλων των εξουσιών στη Γερμανία και το ΔΝΤ και τους δίνει το «πάτημα» να συνεχίζουν την καταδυνάστευση της πατρίδας μας εν εξάλλω.
Με τη στάση του αυτή ο Κ. Μητσοτάκης στέλνει το αντίθετο μήνυμα στο εξωτερικό από αυτό που χρειάζεται τώρα η πατρίδα μας έχοντας όλα τα μέτωπα ανοιχτά: Λιτότητα, μεταναστευτικό – απειλές Τούρκων/Αλβανών – Κυπριακό.Επιπλέον ο Κ. Μητσοτάκης δίνει για μία ακόμη φορά την αίσθηση στην κοινή γνώμη πως «καίγεται» για τις αιματηρές μεταρρυθμίσεις των δανειστών και όχι για τους πολίτες.
Οι Βουλευτές της ΝΔ ζητούν σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προκειμένου να καθοριστεί η στάση του κόμματος στη νέα Ελληνική κρίση. Όπως είχε γίνει  το 2015, θυμίζουν, με Β. Μεϊμαράκη αρχηγό για την συναίνεση στην υπογραφή του 3ου εκβιαστικού Μνημονίου. Αλλά αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει. Ο Κ. Μητσοτάκης ψάχνει αφορμή να «καθαρίσει» τη λίστα βουλευτών εν όψει εκλογών και γι αυτό τραβάει αυτή τη “solo” πολιτική.
Για την Ελλάδα όμως όλο αυτό είναι μοιραίο. Το πολιτικό σύστημα κατώτερο των περιστάσεων. Εθνικά ανεπίτρεπτο για τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Άλλη μία μεγάλη πολιτική και επικοινωνιακή γκάφα για τη νέα Νέα Δημοκρατία του Κ. Μητσοτάκη που πλέον πολιτεύεται από τους παρεισφρύσαντες στενούς συνεργάτες του Κώστα Σημίτη με τα γνωστά ύποπτα αντεθνικά συμφέροντα. Τι άλλο να περιμέναμε;
Υ.Γ.
Εκεί στη νέα Νέα Δημοκρατία δεν διαβάζουν δημοσκοπήσεις; Κανένας δεν θέλει εκλογές (με αυτή τη ΝΔ) ίσως και γιατί κανένας (για πρωθυπουργός) δεν πείθει.
«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com