8.12.16

Γιατι δεν προχωρουσε η συζητηση με τους επιχειρηματιες για το καναλι....


Φίλιππος Βρυώνης

…και έφευγαν τρέχοντας...

Τάσεις φυγής, με ισχυρές δόσεις ανασφάλειας, λέγεται ότι προκάλεσε στην πλειοψηφία των συνομιλητών του ο Φίλιππος Βρυώνης του «Ε TV»! Αυτό τουλάχιστον προκύπτει ως...


κοινό χαρακτηριστικό ή ως συνέπεια, όσων επιχειρηματιών συζήτησαν με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα συνεργασίας μαζί του.

Μάλιστα το τελευταίο διάστημα λόγω και των εξελίξεων με τις τηλεοπτικές άδειες… ήταν αρκετοί οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρθηκαν να συζητήσουν με τον ιδιοκτήτη του «Ε TV», είτε για να εξαγοράσουν ποσοστό στο κανάλι είτε για ενοικίαση ή άλλη μορφή συνεργασίας… Οι περισσότεροι στο τέλος όμως, κατά το κοινώς λεγόμενο το έβαζαν στα πόδια!

Και αιτία ήταν η φορολογική έδρα του ιδιοκτήτη του καναλιού… κάτι για το οποίο βοά το Διαδίκτυο (μετά την αποκάλυψη του Τάσου Τέλλογλου) ότι βρίσκεται στη γειτονική Αλβανία! Ο συνδυασμός λοιπόν με το δαιδαλώδες ιδιοκτησιακό καθεστώς… όταν η συζήτηση προχωρούσε σε δεύτερο και τρίτο επίπεδο… αποθάρρυνε τους περισσότερους και σταματούσαν την κουβέντα… φεύγοντας τρέχοντας!

enimerosi24.gr