13 Δεκ 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ! Γιατί το παντελόνι της Μέι άναψε φωτιές

britmay
Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι.
Η συνέντευξή της στους  κυριακάτικους Times αφορούσε το Brexit και άλλα καυτά ..
ζητήματα, αλλά κανείς δεν στάθηκε σε αυτά. Αντίθετα   όλοι μιλούν για το πανάκριβο δερμάτινο παντελόνι που φόρεσε για να φωτογραφηθεί στον καναπέ στο σπιτιού της.  Το ρούχο που επέλεξε η πρωθυπουργός της Βρετανίας ήταν μία δημιουργία του οίκου Burberry, αξίας 1.180 ευρώ. Η Μέι είχε την ιδέα να το συνδυάσει μ” ένα ζευγάρι παπούτσια του ίδιου οίκου, αξίας 350 ευρώ όμως η τσουχτερή ενδυματολογική της επιλογή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει το ΒΒC.
Η επιλογή της έγινε στόχος επικριτικών σχολίων όχι μόνο στελέχη της βρετανικής αντιπολίτευσης. Η Νίκι Μόργκαν, «αντάρτισσα» των Συντηρητικών, η οποία διετέλεσε υπουργός Παιδείας και είχε ταχθεί υπέρ της παραμονής του Λονδίνου στην Ε.Ε: «Δεν έχω δερμάτινο παντελόνι. Δεν νομίζω ότι ξόδεψα ποτέ τόσα πολλά σε τίποτα άλλο εκτός από το νυφικό μου», σχολίασε ειρωνικά η Μόργκαν.
Από την πλευρά της, ηΜέι, όταν ρωτήθηκε για τα ακριβά της γούστα, δήλωσε ότι για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι δεν θα προτιμήσει γαλοπούλα αλλά χήνα και πρόσθεσε ότι προσπαθεί να χτίσει «μία χώρα η οποία θα λειτουργεί για όλους».
http://www.crashonline.gr/