16 Δεκ 2016

Κε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...Να πείτε… με τρόπο στη Μιράντα Ξαφά ότι κατέρρευσε η σκευωρία κατά Καραμανλή

Ειναι από τις ειδήσεις που λες με τρόπο σε συγκεκριμένους ανθρώπους, ειδικά όταν η ηλικία δεν αποτελεί σύμμαχο υγείας, αλλά μάλλον σύμμαχο εγκεφαλικών και εμφραγμάτων.

Πληροφορηθήκατε φυσικά την αθωωτική εισήγηση της εισαγγελικής έδρας για τους κατηγορουμένους στην υπόθεση του Βατοπεδίου, που εδώ και πολλά χρόνια, το “σύστημα” επιχείρησε να εμφανίσει ως σκάνδαλο, για να γκρεμίσει από την εξουσία τον Κώστα Καραμανλή.
Και τελικά το πέτυχε, με τα γνωστά, δραματικά αποτελέσματα για το μέλλον του τόπου, για την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, για την ένταξη στον μηχανισμό των Μνημονίων και την εθνική δυστυχία που βιώνουμε οι Έλληνες από τη στιγμή που ο τελευταίος των Παπανδρέου υπέγραψε την “άλωση”.
Όσοι έχετε λοιπόν το θάρρος, και αναλάβετε το σχετικό δυσβάσταχτο φορτίο να το πείτε… με τρόπο στη Μιράντα Ξαφά, ότι κατέρρευσε η σκευωρία κατά του Κώστα Καραμανλή.
Και μαζί με την κα Ξαφά, και σε όλους εκείνους τους τραγικούς και μοιραίους, εντός της Νέας Δημοκρατίας ή στον ευρύτερο χώρο της Κεντροδεξιάς, που συνέπραξαν στη σκευωρία. Κατά του μέλλοντος των Ελλήνων, όπως αποδείχτηκε.
υστερογραφα