31 Δεκ 2016

«ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ»


Γράφει ο Αλκιβιάδης Κωνσταντίνος Κεφαλάς (Δημοκρατία)
Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, μία παρτίδα αρίστης ποιότητας
«πράσινων αυγών Bokanovsky τύπου Alpha», μετά την επώαση της στα εκκολαπτήρια του ΠΑΣΟΚ, προοριζόταν να στελεχώσει διακομματικά με την ιδιότητα του «Δημοσιογράφου» τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα «μαζικής αποβλάκωσης πληθυσμού», ώστε να προετοιμάσει τους κατοίκους αυτής της χώρας για την είσοδο τους στην κόλαση του νεοφιλελευθερισμού. Έτσι, ο υπερδανεισμός της χώρας, η καταστροφή της γεωργικής και βιομηχανικής παραγωγής, η απαξίωση της εργασίας μέσω της εισβολής εκατομμυρίων μεταναστών, η απαλοιφή των εθνικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών από τον δημόσιο βίο, η καταστροφή της μεσαίας τάξης, η ενθάρρυνση της μετανάστευσης των νέων Ελλήνων στο εξωτερικό και γενικά η μετατροπή του ομοιογενούς έθνους-κράτους σε έναν άναρχο πολυεθνικό χώρο, με ημιπρολεταριοποιημένους σήμερα κατοίκους και σημαντική μουσουλμανική συνιστώσα, επαρουσιάζοντο και ακόμα παρουσιάζονται στους ψηφοφόρους των κομμάτων εξουσίας ως «προοδευτικές και δημοκρατικές» πρακτικές.
Ο λόγος της λεηλασίας ψυχών και υλικών αγαθών στην χώρα μας είναι γνωστός και ξεκάθαρος σήμερα: Την ηγεσία της πατρίδας μας ανέλαβε μία ρατσιστική ανθελληνική πολιτική τάξη με σκοπό να μεταφέρει τον συνολικό πλούτο της χώρας στις ξένες οικονομικές ελίτ με τίμημα έναν ευτελή μισθό. Το «επουράνιο σχέδιο» ήταν να σωθεί η φθίνουσα βιομηχανική παραγωγή της Γερμανίας εκείνη την εποχή, αφενός μέσω της υιοθέτησης του Ευρώ και αφετέρου μέσω ενός πακτωλού αμυντικών παραγγελιών στα εργοστάσια της Γερμανίας ύψους περίπου εκατό δισεκατομμυρίων Ευρώ, πρακτικές που διέλυσαν την χώρα.
Ταυτόχρονα, η χαμηλή ποιότητα του πολιτικού κεφαλαίου στην Ευρώπη απετέλεσε τον Δούρειο Ίππο ώστε τα Αραβικά δολάρια, οι ΜΚΟ και οι Παγκόσμιοι οργανισμοί που ελέγχονται από τις ΗΠΑ, να παρουσιάζουν την διάλυση κρατών και τον επακόλουθο ισλαμικό εποικισμό της Ευρώπης ως «μεταναστευτικό φαινόμενο» που ακολουθεί τον φυσιολογικό ρουν της ιστορίας, με αποτέλεσμα όλα τα κόμματα, ακόμα και τα ακροδεξιά, να αναφέρονται στο μείζον αυτό πρόβλημα που απειλεί να διαλύσει τις Δυτικές κοινωνίες, ως «μεταναστευτικό και προσφυγικό» και όχι ως «εποικιστικό», που είναι βεβαίως ο ορθός πολιτικός, κοινωνικός και νομικός όρος του φαινομένου. Επίσης σήμερα στα πλαίσια των «πολιτικώς ορθών πρακτικών» αποκρύπτεται ή υποβαθμίζεται η σφαγή από τους μουσουλμάνους χιλιάδων χριστιανών σε όλον τον κόσμο. Ταυτόχρονα, πλείστες άλλες πολιτικές φωνές στην Ευρώπη απαιτούν να καταργηθούν τα Χριστούγεννα για να μην θίγονται και προσβάλλονται οι πιστοί του Προφήτη.
Μέσα σε αυτό το αρρωστημένο, ομιχλώδες και χολερικό τοπίο, η τυπική Χριστουγεννιάτικη ευχετήρια κάρτα της ΝΔ προς τους ψηφοφόρους της εφέτος, δεν ανέφερε καν την φράση «Καλά Χριστούγεννα» . φράση, με την οποία ανδρώθηκαν και αυτοί και τα εκατομμύρια των υπολοίπων Ελλήνων, τουλάχιστον τα τελευταία διακόσια χρόνια εντός του πλαισίου του εθνικού κράτους που κάποτε σχηματοποιήσαμε. Η ευχετήρια κάρτα της ΝΔ περιελάμβανε αποκλειστικά και μόνο ευχές για «Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά» καθώς και αναφορές για την «Αναγέννηση της Πατρίδας μας».
Πάλι καλά που η ΝΔ ανέφερε την λέξη «Πατρίδα». Δεν μας έχει συνηθίσει το κόμμα αυτό σε τόσο ευχάριστες εκπλήξεις. Όσο για την «Αναγέννηση», αυτήν την φρόντισαν οι πολιτικές πρακτικές της συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ, τα «Ζάππεια», τα μνημόνια και βεβαίως η υιοθέτηση του πρωτοποριακού πολιτικού φαινομένου της «κεντροδεξιάς» χωρίς «δεξιά».