16.12.16

Αποκλειστικά βίντεο: Δείτε εν δράσει τις Ρουμάνες πορτοφολούδες που έχουν μαδήσει το κέντρο της Αθήνας

Δύο Ρουμάνες, καλοβαλμένες γυναίκες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα ο φόβος και ο τρόμος καταστηματαρχών και πελατών στο κέντρο της Αθήνας, καθώς κλέβουν τα πορτοφόλια ανυποψίαστων πολιτών. 

Οι δύο γυναίκες, πρόσωπα καθημερινά που δεν κινούν την παραμικρή υποψία, μπαίνουν σε καφετέριες, εστιατόρια και με αστραπιαίες κινήσεις «ξαφρίζουν» τους πελάτες. Στη συνέχεια φεύγουν ανενόχλητες. Οπως θα δείτε στο αποκλειστικό βίντεο του iefimerida.gr, η κάμερα ασφαλείας σε καφετέρια στην οδό Μητροπόλεως κατέγραψε τις δύο πορτοφολούδες εν δράσει.
Καρέ-καρέ η δράση τους
Οπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο, οι δύο γυναίκες μπαίνουν στην καφετέρια (00:30). Εντοπίζουν τα θύματά τους, ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που κάθεται σε τραπέζι στο κέντρο της καφετέριας και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχουν κλέψει το πορτοφόλι της ανυποψίαστης γυναίκας, έχουν μιλήσει με τον σερβιτόρο και χωρίς ίχνος άγχους αποχωρούν.
Συγκεκριμένα δείτε στο 00:45 τη μία από τις κοπέλες να στέκεται δίπλα στο θύμα της. Mε απόλυτη ψυχραιμία απλώνει το δεξί της χέρι και κλέβει το πορτοφόλι της ανυποψίαστης γυναίκας. Μέσα σε τρία δευτερόλεπτα (00:48) έχει αρπάξει τη λεία της και αποχωρεί.
Παρατηρώντας καρέ-καρέ το βίντεο, διακρίνεται να μπαίνει πρώτη στην καφετέρια μία γυναίκα με μαύρο καρέ μαλλί και στη συνέχεια να την ακολουθεί μία καστανή με πιο μακριά μαλλιά, η οποία κρατάει την τσάντα της και κάποια ψώνια. Η πρώτη κοπέλα δείχνει με ένα νεύμα του κεφαλιού της στη συνεργό της τα υποψήφια θύματα. Στη συνέχεια ρωτάει κάτι τον σερβιτόρο, ενώ η συνεργός της με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις αρπάζει το πορτοφόλι από το ανυποψίαστο θύμα της.
Στη συνέχεια και οι δύο γυναίκες φεύγουν από την καφετέρια ατάραχες. 
ΔΕΙΤΕ τα ΒΙΝΤΕΟ
 http://www.iefimerida.gr/news/307839/apokleistika-vinteo-deite-en-drasei-tis-roymanes-portofoloydes-poy-ehoyn-madisei-kentro#ixzz4T11LxVY6