17 Δεκ 2016

ΝΕΑ επιθεση των ΣΑΜΑΡΙΚΩΝ....ΟΠΟΙΟΣ αγαπα την Ν.Δ ΠΡΕΠΕΙ να της κανει κριτικη για να την διορθωσει...γιατι στραβα αρμενιζει το καραβι!!!

Με την οικογένεια Μητσοτάκη ποτέ δεν είχαμε σχέσεις. Μας χώριζε τεράστιο χάσμα. Το Αντί και το Antinews ήταν πάντα εναντίον όσων έβαζαν πάντα το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από αυτό της πατρίδας.

Με την Ντόρα; Μακριά και καθόλου αγαπημένοι. Μας πολέμησε με λύσσα κι εμείς δεν της χαριστήκαμε.
Με τον Κυριάκο καμιά σχέση, λέγαμε πάντα ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Με μια μεγάλη διαφορά. Άμα γινόταν η Ντόρα αρχηγός κι όχι ο Σαμαράς εμείς θα αλλάζαμε χώρα. Μπορεί και πλανήτη.
Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όμως, είπαμε ότι ο λαός της ΝΔ ψηφίζει, αυτός αποφασίζει και σίγουρα αποφάσισε με πολύ σύνεση πέρυσι. Αν έβγαινε ο εκπρόσωπος της Ραφήνας θα γελάγανε και τα καβούρια στην παραλία.
Είπαμε ότι με τον Κυριάκο μπορεί να γίνει ανανέωση στο κόμμα και να αποτελέσει τη μοναδική ελπίδα για να φύγει από τον τόπο αυτό το αριστεροδεξιό μόρφωμα που μας κυβερνά. Ποτέ όμως δεν είπαμε ότι θα γίνουμε χαλιά να μας πατάνε. Ούτε τσιράκια του κάθε αφεντικού της ΝΔ. Αυτά ας τα κάνουν ορισμένοι τσανακογλύφτες που μυρίζονται εξουσία και προσκυνάνε τον Μητσοτάκη για να τους μοιράσει κανένα μεροκάματο ή μια θεσούλα… προέδρου της ΕΡΤ.
Όποιος αγαπάει τη ΝΔ και θέλει το καλό της πρέπει να της ασκεί κριτική. Να βλέπει τα καλά και να τα αναδεικνύει, να βλέπει τα κακά και να τσακίζει το κόμμα στην σκληρή κριτική μπας και αλλάξει. Έχουμε τονίσει πολλές φορές εδώ στο Antinews ότι δεν αρκεί η ΝΔ να πάρει την εξουσία. Πρέπει και να ξέρει τι να την κάνει. Ο Κυριάκος μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας να πάρει μπροστά, αν αποτύχει η χρεοκοπία, η δραχμούλα και η «αλβανοποίηση» θα έρθουν ταχύτατα. Είναι απαραίτητο λοιπόν να υπάρχει μια φωνή που θα λέει τα πράγματα με τ’ όνομα της. Να διαβάζουν στην οδό Πειραιώς και καμιά φωνή κριτικής, όχι να έχουν τις «δουλίτσες», τα τρολ και τους άθλιους, κομπλεξικούς, γεροντομπασμένους ανόητους να τους γλείφουν και να πίνουν καφέδες μαζί τους, πρωϊνούς και βραδινούς.
Η ΝΔ, όσο πλησιάζει την εξουσία έχει ανάγκη από τις φωνές της λογικής κι όχι από κακούς συμβούλους που θα την οδηγήσουν στα ίδια λάθη για τα οποία έχασε την εξουσία και το 2009 και το 2015.
Όσοι νομίζουν ότι προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην παράταξη κάνοντας επικύψεις στον Κυριάκο είναι γελασμένοι. Ας αλλάξουν ρότα γιατί τους έχει πάρει χαμπάρι και ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι να στηρίξουμε τον Μητσοτάκη για να διώξει την κυβέρνηση Τσίπρα. Αλλά να τον βοηθήσουμε να σώσει τη χώρα, όχι να του ξεσκονίζουμε το κοστούμι για να δείχνουμε πόσο πιστοί είμαστε. Η ΝΔ έχει ανάγκη από αλήθειες, όχι από ξεπουλημένους φιλελέδες της κακιάς ώρας.
http://www.antinews.gr/