11 Δεκ 2016

Eμπλοκή Ελληνα υπουργού σε σκάνδαλο με μεγαλέμπορο ναρκωτικών!

Εμπλοκή Ελληνα υπουργού σε σκάνδαλο με μεγαλέμπορο ναρκωτικών-χωρίς να έχει διευκρινισθεί εάν πρόκειται για πρώην υπουργό ή εν ενεργεία-ερευνούν δημοσιογράφοι πολύ μεγάλης ξένης εφημερίδας.
Η αποκάλυψη βόμβα έγινε από την ιστοσελίδα δημοσιογράφου του BBC σύμφωνα με την οποία η..
αποκάλυψη έγινε από επιθεωρητή-αξιωματικό Λιμενικού ξένης χώραςο οποίος επρόκειτο να βγει στην σύνταξη και “δίνοντας” την υπόθεση και τους εμπλεκόμενους κατάφερε να εξασφαλίσει έναν ακόμη βαθμό στην ιεραρχία.
Γράφει ο Raúl Modesto Castro Ruz
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο συγγενικά πρόσωπα του Ελληνα υπουργού (δεν διευκρινίζεται εάν πρόκειται για πρώην ή εν ενεργεία) φόρτωναν βαλίτσες ναναρκοχαρτομομίσματα και στην συνέχεια έκαναν delivery το χρήμα σε εμπλεκόμενα πρόσωπα από το χώρο της δικαιοσύνης ώστε να εξασφαλίζουν ασυλία για τον μεγαλέμπορο. Οι αμερικανικές διωκτικές αρχές έχουν δεμένη την συμμορία και τα πρόσωπα που εμπλέκονται εντός και εκτός Ελλάδας.
Η ιστορία είναι τόσο εκρηκτική που ακόμη και για τους συμβούλους του Τραμπ ενδείκνυται να πιστωθεί ο νέος πλανητάρχης την εξάρθρωση της συγκεκριμένης συμμορίας η οποία σύμφωνα με τους δημοσιογράφους της ξένης εφημερίδας απολάμβανε υψηλής προστασίας.
Οπως όλα δείχνουν η θητεία του Τραμπ στον Λευκό Οίκο θα φέρει ανακατατάξεις στις πανίσχυρες βιομηχανίες των όπλων, των ναρκωτικών αλλά και της πορνείας. Δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη σε ποιο κόμμα ανήκει ο πρώην ή εν ενεργεία υπουργός η αποκάλυψη του οποίου θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και διάλυση του κόμματός του, σίγουρα ανήκεστον βλάβη.
Τελικά αυτοί οι Αμερικανοί έχουν τον τρόπο τους ρε παιδί μου. Από την εποχή που κατάφεραν να μετατρέψουν την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ σε “κεφαλογραβιέρα” ως τις Υποκλοπές και το σήμερα, ελέγχουν ακόμη και τις ανάσες μας.
Τελικά αυτοί οι μπαγάσηδες, όπως όλα δείχνουν, θα αποφασίσουν εάν ο Τσίπρας θα εξαντλήσει και την τελευταία μέρα του Φθινοπώρου του 2019 ή δεν θα προκάμει να βγάλει τον Φεβρουάριο του 2017…
κουρδιστο πορτοκαλι