28 Δεκ 2016

EIπαμε οτι ειμαστε αντικομμουνιστες αλλα οχι και τοσο βιασμος της ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!«Στην Μακρόνησο οι κρατούμενοι έκαναν διακοπές» - Νέο ΒΙΝΤΕΟ ΑΙΣΧΟΥΣ με τον απολογητή των ταγμάτων ασφαλείας του Liberal.gr

Όλη την επιχειρηματολογία των κύκλων της δοσιλογικής Δεξιάς και της ναζιστικής Χρυσής Αυγής συναντά κανείς στα όσα υποστηρίζει ο αρθρογράφος του ακροδεξιού Liberal.gr και ένθερμος υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Σάκης Μουμτζής.
 
Χθες δώσαμε στη δημοσιότητα ένα ΒΙΝΤΕΟ στο οποίο ο Σάκης Μουμτζής ξεπλένει και υποστηρίζει τη δράση των προδοτικών Ταγμάτων Ασφαλείας, των συνεργατών των γερμανικών στρατευμάτων Κατοχής, των γερμανοτσολιάδων, όπως τους είπε ο λαός (Δείτε σχετικά ΕΔΩ).
Ο Σάκης Μουμτζής ανήκει στην κατηγορία εκείνων των αρθρογράφων που ασπάζονται την επιχείρηση "αναθεώρησης" της ιστορίας που με ψευδοεπιστημονικό τρόπο φιλοδοξεί να εξαφανίσει το ενοχλητικό για κάποιους παρελθόν του εγχώριου δοσιλογισμού. 
Ανήκει στην κατηγορία εκείνων που αντί να αντιπαρατάξουν στο ΕΑΜ και στον ΕΛΑΣ τις (μάλλον περιθωριακές, αριθμητικά) δεξιές αντιστασιακές οργανώσεις επιλέγουν την ταύτιση με το σκληρό πυρήνα της κατοχικής εθνικοφροσύνης. Ανήκοντας στην κατηγορία των απολογητών της προδοτικής δράσης των Ταγμάτων Ασφαλείας, ο υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βόλφγκανγ Σόμπλε Μουμτζής, παρακάμπτει την αντίθεση "αντίσταση-δωσιλογισμός" και υπερασπίζεται τα Τάγματα Ασφαλείας.
Ο ίδιος προφανώς αισθάνεται κληρονόμος, επίσης, της σκοτεινής κληρονομιάς της μεταπολεμικής εθνικοφροσύνης.
Στο νέο ΒΙΝΤΕΟ που δίνουμε σήμερα στη δημοσιότητα ο Μουμτζής λέει φοβερά και τρομερά πράγματα για την Μακρόνησο, αυτό το ελληνικό Νταχάου το κολαστήριο για χιλιάδες αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και του κομμουνιστικού κινήματος. Ο Μουμτζής λέει χωρίς να αισθάνεται ντροπή ότι η Μακρόνησος ήταν παραθεριστικό κέντρο. Ότι εκεί οι κρατούμενοι έκαναν διακοπές. Λέει ο Μουμτζής ότι οι κρατούμενοι στη Μακρόνησο "Παραθέριζαν". 
Δείτε το πρώτο ΒΙΝΤΕΟ - μνημείο ανιστορικότητας κυρίως από το 2.50 και μετά και ο κάθε ένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Μετά δείτε την εξιστόρηση από τον Μίκη Θεοδωράκη των... "διακοπών" που κατά τον Μουμτζή έκανε στην Μακρόνησο. 


περιοδιστα