17 Δεκ 2016

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!!!sos...sos!!!!Μαζέψτε τον Κούλη γρήγορα! Έχει πάει στη Θράκη και λέει εθνικά επιζήμιες κοτσάνες

AΔΩΝΙ  και ΒΟΡΙΔΗ εσεις συμφωνειτε με αυτες τις δηλωσεις?ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ σας ειπαμε ΟΧΙ ομως ΠΡΟΔΟΤΕΣ....ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ αντιδραση εαν ειστε πατριωτακια...Πρωτοφανής επιπολαιότητα, άγνοια, ή κι αυτή τη φορά «μιλά» με κάποια γραμμή που πήρε απέξω;
Ο λόγος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σε επίσκεψή του στη Θράκημίλησε για πολιτική «ισονομίας» και «ισοπολιτείας»
μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, σαν να μην υπάρχει δηλαδή και σαν να αναγνωρίζει διακρίσεις ο «σαΐνης», υιοθετώντας εμμέσως τη ρητορική της Άγκυρας και του τουρκικού Προξενείου που μιλάνε για «πολίτες β΄ κατηγορίας» όταν παριστάνουν τους «προστάτες» στους Έλληνες μουσουλμάνους.
Την πίστη του στην πολιτική της «ισονομίας και ισοπολιτείας» στη Θράκη εξέφρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το χωριό Σμίνθη του νομού Ξάνθης.
Ο κ. Μητσοτάκης παρέστη σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Μύκης -όπου υπάγεται το χωριό, παρουσία των δημοτικών συμβούλων και τοπικών φορέων, όπου και άκουσε τα προβλήματα του ορεινού αυτού δήμου της Ξάνθης.
Στη συνέχεια εγκαινίασε τα νέα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην περιοχή, όπου τόνισε ότι σημαντική προτεραιότητα για τον ίδιο αποτελεί η διαμόρφωση ενός εκπαιδευτικού συστήματος στη μειονότητα που θα παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους, με εξίσου καλή γνώση της ελληνικής και τουρκικής γλώσσας.
Για την πομακική γλώσσα έχει κάτι να πει ο Κούλης; Ή δεν υπάρχουν Πομάκοι στη Θράκη, όλοι οι μουσουλμάνοι πρέπει να μιλάνε τούρκικα; Έ, Κούλη; Έχεις κάτι να πεις;
Εξάλλου, σημείωσε ότι η ΝΔ αποκαθιστά τους παραδοσιακούς δεσμούς της με τη μειονότητα στη Θράκη (αυτό σαν απειλή ακούστηκε) και υποσχέθηκε ότι η πόρτα του θα είναι πάντοτε ανοιχτή, προκειμένου να ακούει και να δίνει λύσεις στα προβλήματα της περιοχής.
Μετά τη γραμμή που πήρε για να μετατρέψει το «ναι» σε «παρών» στην ψηφοφορία για τη 13η σύνταξη, τώρα δημιουργεί προβλήματα και στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, αναφερόμενος σε καλή γνώση τουρκικής γλώσσας και σε «ισονομίες και ισοπολιτείες». Έλεος δηλαδή, πώς τον αντέχει άλλο ο πατριωτικός κόσμος της Νέας Δημοκρατίας; Είναι δυνατόν;
http://www.tribune.gr/