6 Ιαν 2017

Πόλα Ρούπα: Την πρόδωσαν για 1.000.000 ευρώ! Ονόματα – σοκ στους στόχους της


Πληροφορίες για άνθρωπο που πήγε στη ΓΑΔΑ και έδωσε πληροφορίες για το που βρίσκεται
- Ζήτησε προστασία αλλά και το 1.000.000 ευρώ από την επικήρυξή της
- Οι σημειώσεις και τα σχέδια για στόχους που περιλαμβάνουν μεγάλα ονόματα

Τελικά φαίνεται ότι το χρήμα ήταν πίσω από τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα. Υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε πρόσωπο το οποίο μίλησε και είπε που βρίσκεται η Πόλα Ρούπα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη μέσω πληροφοριοδότη που που πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και έδωσε κρίσιμες πληροφορίες για το που βρίσκεται.
Ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα με την εφημερίδα, ζήτησε και πήρε εγγυήσεις για τα χρήματα που προβλέπονται από την επικήρυξή της. Το 1.000.000 ευρώ δηλαδή.
Το πρόσωπο αυτό ζήτησε επίσης να μπει στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Η Πόλα Ρούπα πάντως τηρεί σκληρή στάση, καταγγέλλει τους αστυνομικούς ότι εκμεταλλεύονται το παιδί της για να την πιέσουν.
Την ίδια ώρα φαίνεται ότι νέα στοιχεία προέκυψαν σε βάρος και την 25χρονης που συνελήφθη σε παράλληλη επιχείρηση στον Άγιο Δημήτριο και έτσι σύμφωνα με την αστυνομία οι κατηγορίες σε βάρος της άλλαξαν και μετά την υπόθαλψη εγκληματία κατηγορείται πλέον για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.


Οι σημειώσεις - φωτιά


Στη “γιάφκα” του Αλίμου βρέθηκαν πολλές ιδιόχειρες σημειώσεις. Το αν ανήκουν ή όχι στην Πόλα Ρούπα, θα διαπιστωθεί έπειτα από την γραφολογική εξέταση την οποία θα περάσουν τα συγκεκριμένα χειρόγραφα.
Σε κάθε περίπτωση μεταξύ άλλων στις σημειώσεις, υπάρχουν αναφορές σε επιχειρηματίες, πολυεθνικές εταιρείες, δημοσίους οργανισμούς και κτίρια. Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει το γεγονός ότι σε αυτές τις σημειώσεις περιλαμβάνονταν και αναφορές σε προέδρους ΔΕΚΟ αλλά και οικονομικούς παράγοντες του τόπου.
Η γραφολογική εξέταση την οποία θα περάσουν τα χειρόγραφα θα διαπιστώσει αν τα χειρόγραφα ανήκουν μονάχα στην Πόλα Ρούπα ή υπάρχουν γραφικός χαρακτήρας και άλλου ατόμου, που εμπλέκεται τουλάχιστον με την συλλογή πληροφοριών.
Κατά την εν λόγω εξέταση θα γίνει και σύγκριση των σημειώσεων με άλλες που έχουν βρεθεί παλιότερα σε γιάφκες ενόπλων οργανώσεων ή μεμονωμένων ατόμων.
http://www.newsit.gr/