23 Ιαν 2017

ΑΠΟΤΥΧΙΑ η εκδηλωση-ομιλια του ΒΟΡΙΔΗ στον ΕΒΡΟ...ΔΕΝ μπορεσαν να γεμισουν αιθουσα 200 ατομων!!!!

Τεράστια επιτυχία με κοσμοσυρροή !!!στην εκδήλωση της κοπής πίτας της ΝΟΔΕ Έβρου με καλεσμένο τον Βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υπουργό Μαυρουδή (Μάκη) Βορίδη. Σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου στην Αλεξανδρούπολη με πληθυσμό 75.000 κατοίκων και σε ένα νομό παραδοσιακά δεξιό χρειάστηκε να επιστρατευθούν οι
γειτονικοί νομοί για να είναι η αίθουσα…και πάλι άδεια!
Όπως είχαμε προειδοποιήσει και προβλέψει τα περισσότερα εκ των  σημαντικών στελεχών του νομού απουσίασαν εκκωφαντικά, μήπως ξυπνήσουν στην Πειραιώς και καταλάβουν το χάλι του κόμματος στον Έβρο.
Πέρα από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη κανείς άλλος Δήμαρχος του νομού, οι οποίοι είναι στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Τέσσερις-πέντε δημοτικοί σύμβουλοι,άλλοι τόσοι περιφερειακοί… Κανείς εκ των επιχειρηματιών,κανείς εκ των συλλόγων…Κανείς από το Επιμελητήριο Έβρου,κανείς από το Τεχνικό,κανείς από το Οικονομικό… Φορείς που αποδεδειγμένα υποστηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά όχι την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην κομματική οργάνωση! Η εικόνα ήταν τραγική και οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Τέλος,αξιοσημείωτη παρουσία αυτή του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Ηλιακόπουλου και φυσικά του Νίκου Κοζάρη.
δειτε προσκληση που εκανε αυτο το νουμερο!!!
unnamed4unnamed3unnamed2unnamed
http://www.gatzoli.gr/