17 Ιαν 2017

Κορυφαία αθλήτρια στην σκοποβολή για το 2016 η Κορακάκη


Το 2016 ήταν η καλύτερη χρονιά για την Αννα Κορακάκη.

Η Κορακάκη κατάκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ενώ πανηγύρισε άλλα δύο ασημένια μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού κα

ι ένα χρυσό και ένα αργυρό στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τζούνιορ της Γερμανίας.
Μάλιστα στους τελικούς του Κυπέλλου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σκοποβολής που έγιναν στην Μπολόνια κατέκτησε μια πρώτη και μια δεύτερη θέση.

Και ως επιστέγασμα των επιτυχιών της ήρθε μια ακόμη διάκριση, καθώς αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια της σκοποβολής για το 2016.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το βραβείο αυτό, αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να παίρνω αυτή τη διάκριση από τους προπονητές, τους αθλητές και τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Για μένα η νίκη είναι κάτι παραπάνω από μετάλλια. Ξεπέρασα πολλές δυσκολίες και αντιμετώπισα πολλές προκλήσεις, όπως και άλλοι αθλητές στον κόσμο. Αυτή η βράβευση είναι μια αναγνώριση των προσπαθειών που έκανα. Το 2016 ήταν για μένα μακράν η πιο πετυχημένη χρονιά, όλα έγιναν στο κατάλληλο τάιμινγκ και εφάρμοσα όλα όσα έμαθα και όλα αυτά για τα οποία δούλευα τόσα χρόνια. Είναι το πρώτο μου βραβείο ως σκοπεύτρια της χρονιάς και ελπίζω να μην είναι το τελευταίο», δήλωσε η 20χρονη ολυμπιονίκης.