31 Ιαν 2017

Το αστερι που σας ειχαμε γραψει(Ν.ΛΙΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) που ο ΚΟΥΛΗΣ τον εκανε στελεχαρα..ειχε περασει ΠΑΣΟΚ,ΜΠΙΣΤΗ,ΝΤΟΡΑ ,ΔΡΑΣΗ ...εκανε και αλλο θαυμα!!ΕΒΑΛΕ την γυναικα του 2 φορες υποψηφια με τον ΣΥΡΙΖΑ.....Το εδεσε το μαγαζι απο παντου....ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΣ!!!

Δεν έφτανε ο γιος του Παπαντωνίου, ο Ρουβάς, ο Ρέμος και μάλλον και ο Σφακιανάκης, πρώην της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αλλά ο Κυριάκος “ψωνίζει” από παντού, όπως καταγγέλλεται στο facebook.
Ειδικότερα, στο Νομό Ημαθίας, μετά την
αξιολόγηση του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών, με στόχο την ανάδειξη των στελεχών που θα ήθελε να αξιοποιήσει η αξιωματική αντιπολίτευση στα ψηφοδέλτια αλλά και στον κρατικό μηχανισμό αν γίνει κυβέρνηση περιλαμβάνεται και ο Νίκος Λιολιόπουλος.
Τα νέα αυτά στελέχη προέκυψαν μετά από μία διαδικασία αξιολόγησης, προκειμένου να γίνει, υποτίθεται, πράξη, η δέσμευση του Κυριάκου για “άνοιγμα στην κοινωνία”.
Ο κ.Λιολιόπουλος πάντως που δηλώνει αγρότης, σύμφωνα με την καταγγελία, “θαυμάζει τον Γ. Παπανδρέου, είναι ερωτευμένος με τη Ντόρα, έχει πρότυπο τον Μάνο, στήριξε τον Μπίστη στην ΑΕΚΑ, πίνει νερό στο όνομα του Σημίτη, γουστάρει τρελά τον Φλωρίδη και την Διαμαντοπούλου αλλά βάζει την γυναίκα του δυο φορές υποψήφια με τον Σύριζα“!

Σύμφωνα επίσης με την αξιολόγηση “το άνοιγμα στην κοινωνία” θα γίνει με ανθρώπους που δεν έχουν ασχοληθεί με την πολιτική, ωστόσο στο προσωπικό ιστολόγιο του κ.Λιολιόπουλου διαβάζουμε ότι είναι μέλος της K.E. της Δράσης, που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με τη ΝΔ.
Στο ίδιο ιστολόγιο, μεταξύ άλλων, με μία γρήγορη αναζήτηση μπορούμε να δούμε ότι για τον ΓΑΠ έγραφε ότι τον υποστήριξε σφοδρά “έχοντας εμπιστοσύνη στις αρετές του και μια διαίσθηση ότι πρόκειται για άτομο ριζοσπαστικό, όπως τουλάχιστον εξέφραζε την πρώτη περίοδο της της αρχηγίας του στο ΠΑΣΟΚ”, ότι θαυμάζει την Ντόρα (με το κόμμα της οποίας ήταν υποψήφιος βουλευτής…) αν και δεν του αρέσει η οικογενειοκρατία (!!!) και θεωρεί ότι ο Σαμαράς έκανε μεγάλο κακό το ’93, αλλά και το ότι το κατά τα άλλα ακομμάτιστο νέο στέλεχος της ΝΔ του Κυριάκου υπήρξε “πρώην γραμματέας Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Δήμου Μελίκης“.
Εξάλλου, σύμφωνα με την αρχική καταγγελία, “μεγάλη χαρά” έχουν για το νέο στέλεχος και οι ίδιοι οι νεοδημοκράτες, αφού γράφει χαρακτηριστικά ότι “είναι τόσο χαρούμενοι που σκέφτονται να το γιορτάσουν μόλις ανοίξει ο καιρός. Θα κάνουν πάρτι στην κομμένη γέφυρα στον Αλιάκμονα και ελπίζουν ότι θα πηδήξει μέσα μπας και γλυτώσουν και λυτρωθούν από το βάρος που τους έλαχε και το φορτώθηκαν ελέω της αξιολόγησης των αξιολογητών του Κυριάκου. Ρε μπας και οι αξιολογητές θέλουν αξιολόγηση;
http://thefaq.gr/