5 Ιαν 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σοκάρουν τα όσα λέει ο Άδωνις για τον Μητσοτάκη

Άλλη μία απόδειξη για όσους θεωρούν τον Άδωνη Γεωργιάδη πολιτικό χαμαιλέοντα αποτελούν τα λεγόμενα του αντιπροέδρου της ΝΔ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τότε που ο κ. Γεωργιάδης θεωρούταν αντιμνημονιακό στέλεχος του ΛΑΟΣ, σίγουρα δεν θεωρούσε..
καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη, αλλά «βαθύπλουτο γόνο που... κάθεται»!
Τον Ιούνιο του 2011 ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ κλήθηκε να σχολιάσει την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για μείωση των βουλευτικών αποδοχών, εκφράζοντας με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο τη διαφωνία του. 
«Ένας βαθύπλουτος γόνος, που όπως κάθεται μπορεί να έχει πολύ ωραίες ιδέες για τη λειτουργικότητα της δημοκρατίας. Για μας όμως που δουλεύουμε είναι αλλιώς τα πράγματα» είπε ο κ. Γεωργιάδης για τον άνθρωπο που τώρα θεωρεί μέγα εκσυγχρονιστή και ιδανικό ηγέτη του τόπου. 
Απ' ό,τι φαίνεται ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε βάλει σκοπό να... περνάει ένα χεράκι όποιον ηγείται της δεξιάς παράταξης, αφού τόσο για τον Κώστα Καραμανλή όσο και για τον Αντώνη Σαμαρά είχε ράψει ανάλογα κουστούμια στο παρελθόν. Μάλιστα, η σύμπτωση είναι τόσο έντονη, που τα επικριτικά λόγια για τους δύο πρώην πρωθυπουργός έγιναν εξ ίσου τον Ιούνιο του 2011. Το τραγικότερο όλων, η πάσα της παρουσιάστριας στον κ. Γεωργιάδη για να παραθέσει το σχόλιο: «Η ιστορία κρίνει και καταγράφει».
Έτσι, λοιπόν, η ιστορία κατέγραψε τον Άδωνη να χαρακτηρίζει τον Καραμανλή ως πρωθυπουργό δραπέτη, τον Σαμαρά ως φυγόπονο πολιτικό που κρυβόταν και τον Μητσοτάκη ως «βαθύπλουτο γόνο που... κάθεται»!