18 Ιαν 2017

Αυτός είναι ο εργασιακός παράδεισος (ΦΩΤΟ)

Και όμως υπάρχει επιχείρηση που προσφέρει στους εργαζόμενους διακοπές μια φορά το χρόνο με όλα τα έξοδα πληρωμένα.
Ευέλικτο ωράριο εργασίας. Δωρεάν πρωινό. Μπόνους έως το 45% των ετήσιων απολαβών. Ελεύθερη χρήση γυμναστηρίου και αίθουσας γιόγκα. Σινεμά με θέμα το Star Wars, ποδοσφαιράκι και ηλεκτρονικό μέσα στο γραφείο. Τριήμερη άδεια για παροχή εθελοντικής εργασίας σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και επιπλέον 5.000 λίρες το χρόνο για δωρεά σε οργάνωση της επιλογής τους.
Πρόκειται για μερικά από τα προνόμια που παρέχει η ίδια η δουλειά τους στους εργαζόμενους της βρετανικής ιστοσελίδας money.co.uk, με τον ιδρυτή και διευθυντή της Chris Morling να έχει βάλει στόχο να δημιουργήσει τον ιδανικό χώρο εργασίας. «Το να φροντίσω την ομάδα μου είναι το σημαντικότερο, είναι το πιο πολύτιμο ‘κεφάλαιο’ που έχω», λέει ο ίδιος, σύμφωνα με τη Daily Mail.
Κι αυτό φαίνεται και στην τελευταία ενέργειά του, την ανακαίνιση των κεντρικών γραφείων της εταιρείας του- ένα κάστρο στο Gloucestershire!- που κόστισε τρία εκατομμύρια λίρες. Η ανακαίνιση έγινε μάλιστα με συμβουλές από τους 50 εργαζόμενους της εταιρείας και σε συνεργασία με τον διάσημο διακοσμητή εσωτερικών χώρων Laurence Llewelyn-Bowen.
Πλέον οι εργαζόμενοι στο money θα κάνουν τα meeting τους σε δωμάτια που έχουν μεταμορφωθεί, θα μπορούν να χαλαρώνουν στο Star Wars σινεμά τους, να παίζουν ηλεκτρονικά. Ακόμα και οι τουαλέτες έχουν ξεχωριστό design, με τις ανδρικές να έχουν θέμα τους Rolling Stones.
Σε διάστημα επτά χρόνων το money έκανε τους αρχικά επτά εργαζόμενους του πενήντα με τον Morling να εξακολουθεί να κάνει ο ίδιος τη συνέντευξη σε κάθε υποψήφιο και να εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για καθέναν από τους πενήντα ξεχωριστά.
Στην αρχή της διαδικασίας ανακαίνισης, ρώτησε κάθε υπάλληλο τι του έλειπε από το γραφείο του και στη συνέχεια φρόντισε να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία, από το να υπάρχουν καφετιέρες μέχρι τα γραφεία που μπορεί κανείς να δουλεύει όρθιος.
πηγή:daily mail