25 Ιαν 2017

ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΡΥΔΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – Γιατί έπαιξε γροθιές η Κόνγουεϊ τη μέρα της ορκωμοσίας Τραμπ

ConwayFight01
Μέχρι τώρα η… σκληροπυρηνική σύμβουλος του Τραμπ, Κελιάν Κόνγουεϊ, έδειχνε μόνο τα δόντια της. Με το που ήρθε στην εξουσία, έδειξε και τις γροθιές της.
Σύμφωνα με τη New York Post
η 50χρονη έμπλεξε σ’ έναν καβγά το περασμένο Σάββατο, στον επίσημο χορό λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι δύο άνδρες του περιβάλλοντός της Κόνγουεϊ, όπως τους φάνηκε, ήρθαν στα χέρια. Τότε ήταν που παρενέβη η δυναμική σύμβουλος του Τραμπ κι έριξε μερικές γροθιές στον έναν εκ των δύο.
ConwayFight02
Άτομο που παραβρέθηκε στο συμβάν είπε στη «New York Daily News» ότι οι δύο άντρες δεν ήταν διατεθειμένοι να σταματήσουν τον καβγά κι η Κόνγουεϊ θέλησε να τους σταματήσει. Ο οικονομικός συντάκτης του φιλορεπουμπλικανικού «Fox News», Τσαρλς Γκασπαρίνο, περιέγραψε το περιστατικό στο λογαριασμό του στο Facebook.
Στην αρχή λέει ότι μια ομάδα «αναρχικών» πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις τον ίδιο κι έναν φίλο έξω απ’ το κτίριο και μετά συνέβη «κάτι ακόμη πιο τρελό»: «Μέσα στο χορό βλέπουμε δύο τύπους με σμόκιν να καβγαδίζουν. Και τότε έρχεται ξαφνικά απ’ το πουθενά η σύμβουλος του Τραμπ, Κελιάν Κόνγουεϊ, κι αρχίζει να ρίχνει μερικές γροθιές στον έναν απ’ τους δύο τύπους. Το όλο σκηνικό κράτησε κάνα-δυο λεπτά, κανένας δεν τραυματίστηκε, εκτός ίσως απ’ τον τύπο που τον χτύπησε. Τώρα ξέρω γιατί την προσέλαβε ο Τραμπ», έγραψε ο Γκασπαρίνο.
http://www.crashonline.gr/