7 Ιαν 2017

ΜΙΛΑΜΕ για το απολυτο εκτροφειο ΗΛΙΘΙΩΝ εχει φτιαξει ο ΚΟΥΛΗΣ!!!Ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου στη Ν.Δ.

Ο ένας βγάζει το μάτι του άλλου στη Ν.Δ. και όπως αποδείχτηκε το βράδυ της 3ης Ιανουαρίου, ακόμα και δημόσια αφήνονται αιχμές και γίνονται διορθώσεις μεταξύ στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αυτό που συνέβη στην εκπομπή “Kontra24”, στο KONTRA CHANNEL, με τον Αιμίλιο Λιάτσο δεν έχει προηγούμενο. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής ειπώθηκε μια ανακρίβεια από την αναπληρώτρια εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ., Σοφία Ζαχαράκη που θέλει να πολιτευθεί στην Ευρυτανία.
Μόλις αντιλήφθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης ότι κάτι ειπώθηκε λάθος, έσπευσε να στείλει μήνυμα στην εκπομπή για να το διορθώσει. Όπως φάνηκε δεν θέλησε να στείλει sms στο κινητό της Σ. Ζαχαράκη, αλλά επέλεξε με τον τρόπο του να την «καπελώσει».
Μάλιστα, ο Αιμ. Λιάτσος έσπευσε αμέσως να διακόψει τη συζήτηση για να διαβάσει το μήνυμα, κάτι που προφανώς δεν θα έκανε εάν ήταν απλά ένας συνονόματος του Κ. Κυρανάκη, αλλά το έπραξε διότι του επισημάνθηκε από τους συνεργάτες του πως πρόκειται για τον αναπληρωτή εκπρόσωπο τύπου της Ν.Δ. Δείτε το βίντεο και βγάλτε συμπέρασμα…(από το 39.30 έως το 40ο λεπτό).
http://www.antinews.gr/