4 Ιαν 2017

ΓΕΛΑΝΕ και τα τσιμεντα με τους φλωρους!!!Ο καφές στο Κολωνάκι Ανδρέα Παπαμιμίκου – Νίκου Γεωργιάδη και το παρασκήνιο

Μπορεί – δημοσίως τουλάχιστον – ο Νίκος Γεωργιάδης να αποτελεί παρελθόν για τη ΝΔ μετά το δημοσίευμα-σοκ του περιοδικού «Hot Doc», ωστόσο φαίνεται πως η ενασχόλησή του με τα «γαλάζια» δρώμενα δεν έχει σταματήσει.
Άλλωστε, όπως το altsantiri.gr είχε μεταδώσει στο παρελθόν, ο Νίκος Γεωργιάδης παρά την «παύση των υπηρεσιών του» στη ΝΔ είχε παρευρεθεί στο περσινό συνέδριο του κόμματος.
Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το parapolitika.gr, εθεάθη πριν από δύο εβδομάδες, σε καφετέρια στην Σκουφά του Κολωνακίου, να πίνει τον καφέ του με τον πρώην γραμματέα της Π.Ε της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο.
Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει πως στο «μενού» της συνάντησης ήταν η προσπάθεια του πρώην «γαλάζιου» γραμματέα για επαναπροσέγγιση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Υπενθυμίζεται πως στις μεταξύ τους σχέσεις επικράτησαν «σιβηρικές θερμοκρασίες» μετά την παραίτηση Παπαμιμίκου, λόγω του περίφημου φιάσκου στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.
Ωστόσο, το «ζουμί» δεν βρίσκεται τόσο στις προσπάθειες επανάκαμψης Παπαμιμίκου, αλλά κυρίως στο ότι – πάντα σύμφωνα με το parapolitika.gr – ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης, εξακολουθεί να ασκεί επιρροή στον πρόεδρο της ΝΔ.
Υ.Γ: Αἰέν ἀριστεύειν…
http://www.altsantiri.gr/