23 Ιαν 2017

Αποχωρηση απο τον ΛΕΒΕΝΤΗ.....τωρα ξυπνησε αυτος!!!

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε ο Νίκος Μαστρογιάννης υποστηρίζοντας ότι «το κόμμα είναι πλήρως σε αδράνεια και δυστυχώς δεν ωφελεί πουθενά στη χώρα».
Στην ανακοίνωσή του ο...
Νίκος Μαστρογιάννης που ήταν υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων στην Εύβοια εξηγεί τους λόγους της επιλογής του:
«Είναι μια απόφαση πολύ δύσκολη, πολιτικά και προσωπικά, αλλά και αναγκαία για μένα. Αποχωρώ από την Ένωση Κεντρώων γιατί το κόμμα είναι πλήρως σε αδράνεια και δυστυχώς δεν ωφελεί πουθενά στη χώρα.
Στήριξα την Ένωση Κεντρώων γιατί πίστεψα σε κάτι διαφορετικό στο πρόσωπο του Βασίλη Λεβέντη, όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά και μια μεγάλη πλειοψηφία αγανακτισμένων πολιτών ελπίζοντας σε μια νέα παράταξη που θα έκανε την διαφορά στο πολιτικό σκηνικό.
Δυστυχώς όμως η παράταξη μας δεν έκανε απολύτως τίποτα απέναντι στην κοινωνία, απεναντίας φλέρταρε συνεχώς με την κυβέρνηση Σύριζα παρόλο που έβλεπε μια ασταθή και χωρίς πρόγραμμα κυβέρνηση.
Εδώ και ενάμισι χρόνο η πολιτική της Ένωσης Κεντρώων και του Βασίλη Λεβέντη είναι να προβλέπει κάθε βδομάδα δήθεν πρόωρες εκλογές και οικουμενική κυβέρνηση, αυτό δεν είναι πολιτική κατά την άποψη μου, δυστυχώς γίναμε γραφικοί και κουράσαμε τους πολίτες που μας στήριξαν και δεν προσφέραμε απολύτως τίποτα στον ελληνικό λαό, για αυτό τον λόγο ζητάω προσωπικά συγνώμη στους συμπολίτες που με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν.
Η Ελλάδα και εγώ προσωπικά αναζητάμε έναν πολιτικό φορέα έτοιμο να αλλάξει το τοπίο της χώρας με όραμα και ιδεολογία και με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εξόδου της χώρας από την κρίση.
Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και εσάς κ. Βασίλη Λεβέντη για την συνεργασία που είχαμε.
Μαστρογιαννης Νικολαος»