26 Ιαν 2017

Η εξέλιξη των εστιατορίων: Μενού... ρωμαϊκών οργίων πάνω σε γυμνούς άνδρες και γυναίκες

Ποια θα είναι η επόμενη μέρα στην εξέλιξη των εστιατορίων; Το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται σε όλον τον κόσμο, από τη Δύση μέχρι την Ανατολή και από το Νότο μέχρι τον Βορρά, τα εστιατόρια γυμνιστών. ..
Στην Τενερίφη της Ισπανίας «παρουσιάστηκε» η επόμενη μέρα. Η... εξέλιξη. Εστιατόριο όχι μόνο υποχρεώνει τους πελάτες του να απαλλαγούν από τα... περιττά τους ρούχα, αλλά προχώρησε στο επόμενο βήμα, σερβίροντας το φαγητό πάνω σε... γυμνά κορμιά καλογραμμομένων ανδρών και γυναικών!

Το νέο εστιατόριο Innato Tenerife, το οποίο άνοιξε πριν λίγες ημέρες, έχει προκαλέσει σάλο στο ισπανικό θέρετρο, προσελκύοντας πελάτες απ' όλον τον κόσμο. Το κεντρικό concept έχει να κάνει με τη δημιουργία ενός... οργασμικού περιβάλλοντος. Της ατμόσφαιρας εκείνης, δηλαδή, που θα «ανάψει» τις παρέες ή τα ζευγάρια, προσφέροντας μία εναλλακτική, όσο και extreme πρόταση για γεύμα.





Οι πελάτες βγάζουν τις μπλούζες τους με την είσοδό τους στο εστιατόριο και ακολούθως γδύνονται εξ ολοκλήρου σε ειδικό παραβάν, φορώντας μόνο μία λευκή πετσέτα στα... γεννητικά τους όργανα. Στη συνέχεια οδηγούνται στο τραπέζι τους, καθένα εν των οποίων έχει ένα ιδιαίτερο θέμα.

Το μενού περιλαμβάνει τον αφροδιασιακό κατάλογο, στον οποίο τα γεύματα σερβίρονται πάνω σε γυμνά μοντέλα άνδρες και γυναίκες. Ιδιαίτερη ζήτηση έχει η επιλογή «Happy Endings», στην οποία τα μοντέλα απλώνουν πάνω στο γυμνό κορμί τους λιωμένη σοκολάτα και οι πελάτες μπορούν να βουτούν τις φράουλές τους απευθείας από εκεί!







Φυσικά, υπάρχει ξεχωριστό «πιάτο» για παρέες γυναικών, ξεχωριστό για παρέες ανδρών και βέβαια, έχει προβλεφθεί και για ζευγάρια, με «πιάτο» και από τα δύο φύλα. 

Το μενού φυσικά δεν είναι για τις τσέπες όλων, αλλά δεν είναι και απαγορευτικό, αν κάποιος θέλει οπωσδήποτε να ζήσει μία ιδιαίτερη εμπειρία. Για κάθε άτομο, το κόστος ανέρχεται στα 150 ευρώ. Με άλλα λόγια, 300 ευρώ για ένα ζευγάρι που θα «αναζωπυρώσει», έστω και για μία νύχτα, την ερωτική του ζωή, αξίζουν τον... κόπο.

Εκτός των γυμνών... πιάτων, το ισπανικό εστιατόριο παρουσιάζει διάφορα events, όπως μυστικιστικές παραστάσεις, παιχνίδια με τη φωτιά και περιβάλλον... ρωμαϊκού οργίου από την είσοδο, μέχρι τα ενδότερα...











πρωτο θεμα