23 Ιαν 2017

ΤΩΡΑ θα μας δειξεις εαν εισαι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ!!!Στρατοδικειο ,αφαιρεση ιαθαγενειας και απελαση

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ειναι η απαντηση του ΓΕΣ και ο τροπος που ο νεος αρχηγος Στρατου αντιμετωπισε τους προδοτες....ΕΙΝΑΙ ανηκουστο οτι θα τους βαλουν να φυλανε σκοπια....
ΚΑΙ εαν στρατηγουλη μου αυτοι αφηνουν ελευθερους τους ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ να
περασουν τα συνορα 0ταν θα φυλανε σκοπια στα συνορα (αυτην την ανακοινωση εκανες)τοτε τι εχεις να μας πεις?
ΜΗΠΩΣ στις Σχολη ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ εχουμε και καποιον ο οποιος εχει περασει και αργοτερα μας βγει φυντανι?
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ εναν νεαρο ανθυπολοχαγο ουτσεκα να κανει παρελαση στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και να κανει με τα χερια του το σημα της ΑΛΒΑΝΙΑΣ...
ΟΥΤΕ τιμωρια δεν θα μπορεις να του επιβαλλεις γιατι θα μπλεξουμε με τα ανθρωπινα δικαιωματα και ολες τις αριστερες μαλακιες...
Η φωτογραφία των επτά νεοσύλλεκτων στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων στο Μεσολλόγι να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό είναι απολύτως λογικό να εξοργίζει κάθε Έλληνα πολίτη. Ίσως μάλιστα να εξοργίζει ακόμη περισσότερο όσους αντιμετώπισαν με μετριοπάθεια το κύμα μεταναστών από την Αλβανία τη δεκαετία του 90.
Πρόκειται για παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Πήγαν σχολείο και πολλά απ΄αυτά δεν έχουν καμία εικόνα από την Αλβανία. Πάρα πολλά απ΄ αυτά τα παιδιά των Αλβανών που αναζήτησαν καλύτερη ζωή στην Ελλάδα αισθάνονται πια Έλληνες και κάποια διαπρέπουν. Η φωτογραφία από το Μεσολόγγι αποδεικνύει όμως ότι σε μια μερίδα αυτού του κόσμου ο ανόητος αλβανικός αλυτρωτισμός περνά από γενιά σε γενιά. Για να φθάσουν αυτοί οι νεαροί να βγάλουν αυτή τη φωτογραφία φορώντας τη στολή του Ελληνικού Στρατού, σημαίνει ότι εκτός από ανόητοι είναι και “ποτισμένοι” με ιδέες και απόψεις αλυτρωτικές.
Δεν μπορεί να αποδοθεί η πράξη τους ούτε ανωριμότητα, ούτε στην “πλάκα” της στιγμής. Γνώριζαν πολύ καλά τι συμβολίζει η χειρονομία που έκαναν και η επιλογή τους να την κάνουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή και στον συγκεκριμένο χώρο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ως απλή επιπολαιότητα.
Δεν είναι έτσι κι αλλιώς η πρώτη φορά που έχουμε τέτοιο περιστατικό. Κι αυτό πρέπει να μας ανησυχεί.
Η Ελλάδα είναι μια χώρα που έχει δείξει ότι είναι ανεκτική σ΄ όσους έσπευσαν να αναζητήσουν καλύτερη ζωή και ασφάλεια στο έδαφός της. Οι ελληνικές κυβερνήσεις μπορεί να έκαναν λάθη στην προσπάθεια αφομοίωσής τους, αλλά σε γενικές γραμμές όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν και κλήθηκαν να διαχειριστούν το θέμα έκαναν πολλά περισσότερα απ΄ όσα ήταν υποχρεωμένες να κάνουν. Φαινόμενα ρατσισμού στην Ελλάδα μπορεί να υπάρχουν μεμονωμένα,αλλά το ελληνικό κράτος ποτέ δεν τ΄ άφησε χωρίς την πρέπουσα αντιμετώπιση.
Ο σεβασμός λοιπόν είναι το μίνιμουμ που απαιτούν οι Έλληνες πολίτες. Κι αυτό θα πρέπει να γίνει επιτέλους σαφές σ΄ όποιον με θράσος το αμφισβητεί.
Το ΓΕΣ αντιμετώπισε γρήγορα το θέμα στο Μεσολόγγι. Βρήκε τους νεαρούς που φορούν τη στολή του Ελληνικού Στρατού αλλά μας στέλνουν μήνυμα για την “μεγάλη Αλβανία”. Η πράξη τους θα ληφθεί υπ΄ όψιν στις τοποθετήσεις και στις μεταθέσεις τους λένε από το ΓΕΣ. Δεν έχουν ορκιστεί για να τιμωρηθούν με βάση τον Στρατιωτικό Ποινικό Κώδικα, εξηγούν. Ωστόσο είναι προφανές ότι η τιμωρία τους δεν μπορεί να ΄χει σχέση μόνο με την μετάθεσή τους. Πρέπει επιτέλους να γίνει σαφές σ΄ οποιον πουλά “εθνικισμό” ότι υπάρχουν συνέπειες και μάλιστα σοβαρές. Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος που επέστρεψε από τις ΗΠΑ θα πρέπει να ζητήσει από τις νομικές υπηρεσίες του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΣ την αναζήτηση της νόμιμης αλλά και παραδειγματικής τιμωρίας των επτά …αετόπουλων.
http://www.militaire.gr/