28 Ιαν 2017

Νέα μπλόκα αγροτών σε τελωνείο Ευζώνων και Μάλγαρα...

Που κλείνουν οι δρόμοι...

Δυναμικά στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν από σήμερα οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ από...
Δευτέρα στήνουν τα δικά τους μπλόκα οι αγρότες της Δ. Μακεδονίας. Με

αποκλεισμό της εθνικής οδού Θεσσαλονίκη-Αθήνα και στα δύο ρεύματα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Θεσσαλίας.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν στο Πολύκαστρο αποφάσισαν να στήσουν δύο κεντρικά μπλόκα ξεκινώντας από σήμερα στο Τελωνείο των Ευζώνων. 

Επίσης αποφάσισαν από τη Δευτέρα να στήσουν και το δεύτερο μπλόκο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με τη συνδρομή των αγροτών της Ανατολικής Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Επίσης σήμερα το πρωί οι αγρότες θα συναντηθούν ξανά στον Λευκώνα Σερρών, ενώ δεν αποκλείεται αύριο να κλείσουν για δύο ώρες τα διόδια των Μαλγάρων. 

Την ίδια ώρα ενισχύεται το μπλόκο των Θεσσαλών αγροτών στον κόμβο της Νίκαιας κρατώντας επ’ αόριστον κλειστή την εθνική οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Αθήνα. Από σήμερα κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους με δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Στο μεταξύ κλειστή για έκτη ημέρα από αγρότες της Ηπείρου παραμένει η Ιονία Οδός στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου που είναι έξω από την Άρτα, ενώ οι αγρότες της Αχαΐας θα αρχίσουν από την Κυριακή να κλείνουν την εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου στις 5 το απόγευμα και για τρεις ώρες...

real.gr