8 Ιαν 2017

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ – Φορτηγό «ποδοπατά» και σκοτώνει στρατιώτες

ΦΟΡΤΗΓΟΟ
Τέσσερις Ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σήμερα το πρωί, όταν ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε μία ομάδα στρατιωτών στη δυτική Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με ιατρική πηγή.
Την ίδια ώρα, η αστυνομία δεν αποκλείει να ...
πρόκειται για «τρομοκρατική επίθεση».
Σύμφωνα με έναν γιατρό που βρέθηκε επί τόπου, ο οδηγός του φορτηγού, που ήταν Παλαιστίνιος, σκοτώθηκε, όμως η αστυνομία ανακοίνωσε ότι «εξουδετερώθηκε» από πυρά αστυνομικών. Η ταυτότητά του δεν δημοσιοποιήθηκε. Σύμφωνα με τις ισραηλινές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, 15 στρατιώτες τραυματίστηκαν. Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφεται η στιγμή που το φορτηγό «ποδοπατά» τους στρατιώτες που βρίσκονται έξω από ένα πούλμαν, περιμένοντας να επιβιβαστούν, ενώ γυρίζει πίσω για να πατήσει και όσους περισσότερους μπορεί. Οι σκηνές που ακολουθούν είναι συγκλονιστικές.
 Δείτε το σοκαριστικό βίντεο από την στιγμή της επίθεσης – Σκληρές εικόνες

Το περιστατικό σημειώθηκε σε δημοφιλή πεζόδρομο απέναντι από την Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, ανακοίνωσαν η αστυνομία και η υπηρεσία πρώτων βοηθειών, χαρακτηρίζοντας το συμβάν σκόπιμη επίθεση. «Πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση, μία σκόπιμη επίθεση» δήλωσε μία εκπρόσωπος της αστυνομίας στο ισραηλινό ραδιόφωνο, το οποίο μετέδωσε ότι τα πτώματα «ήταν διάσπαρτα στο δρόμο».
http://www.crashonline.gr/