12 Ιαν 2017

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ: ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ, ΤΩΡΑ! – ΑΙΧΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

karamanlis-pavlopoulosΕίναι γνωστή η εμπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Προκόπη Παυλόπουλο και για αυτό δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να συγκληθεί Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να δώσει «αξία» στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Έχει ενδιαφέρον η στάση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή που λέει σε
συνομιλητές του ότι η Ελλάδα θα έπρεπε να πρωταγωνιστεί στο πλευρό των Κυπρίων και όχι να σύρεται πίσω από τις εξελίξεις χωρίς ενιαία γραμμή.
Μάλιστα, σε μια εκ των εκμυστηρεύσεών του, φέρεται να είπε πως πρέπει όλοι να δουν και να μελετήσουν πως κινήθηκε η κυβέρνηση με τον ίδιο Πρωθυπουργό το 2004 στο δημοψήφισμα για το Σχέδιο Ανάν, όταν πριν από αυτό ζήτησε σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο.
Αιχμές για την αντιπολίτευση και ειδικά για τον Μητσοτάκη
Ο Κώστας Καραμανλής, υποστηρίζει ότι η τακτική του Αλέξη Τσίπρα έναντι των πολιτικών αρχηγών είναι παρελκυστική, ενώ αφήνει και αιχμές για την αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας πως και αυτή έπρεπε να αντιπροτείνει στον πρωθυπουργό σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ώστε να χαραχθεί ενιαία εθνική γραμμή.
https://kentrodexios.wordpress.com/