20 Ιαν 2017

Απίστευτη «μάχη» αστυνομικών με διαρρήκτη στο κενό για τη σύλληψή του-βιντεο

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν οι αυτοπτες μάρτυρες τη μάχη που έδωσαν αστυνομικοί με έναν διαρρήκτη κυριολεκτικά στο κενό στην πόλη Τζανκσού της Κίνας.


Ο άνδρας ο οποίος είχε προσπαθήσει να διαρρήξει κάποια από τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας στην οποία εκτυλίχθηκε η ιδιότυπη μάχη για τη σύλληψή του εγκλωβίστηκε από τους αστυνομικούς και για 27 ώρες προσπαθούσε μάταια όπως αποδείχθηκε να αποφύγει να πέσει στα χέρια τους.

Όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες όλο αυτό το διάστημα των 27 ωρών ο διαρρήκτης ανέβαινε και κατέβαινε ορόφους από την εξωτερική πλευρά του κτηρίου με τους αστυνομικούς να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να επέμβουν.

Αυτή παρουσιάστηκε μετά τις 27 ώρες όταν ο άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με κινεζικά ΜΜΕ ήταν γνωστός στις αρχές για παρόμοιες πράξεις, κουράστηκε και κάθισε σε ένα από τα μπαλκόνια ζητώντας από τους αστυνομικους φαγητό και νερό.

Τότε βρήκε την ευκαιρία ένας αστυνομικός που βγήκε από ένα παράθυρο να τον αρπάξει δίνοντας την ευκαιρία σε συναδέλφους του των ειδικών δυνάμεων να προστρέξουν για να συλλάβουν τον διαρρήκτη.

Αν και κουρασμένος ο άνδρας έδωσε νέα μάχη για να μην συλληφθεί αλλά οι δεμένοι με σκοινιά αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να του περάσουν χειροπέδες.

πρωτο θεμα