12 Ιαν 2017

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας για ύποπτο αυτοκίνητο δίπλα στην Τράπεζα της Ελλάδος


Αποκλεισμένη ο οδός Ομήρου, στην "καρδιά" της Αθήνας
- Ένα κλεμμένο αυτοκίνητο έχει εντοπιστεί μεταξύ των οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου
- Διακόπηκε η κυκλοφορία, άμεσα στο σημείο τα ΤΕΕΜ

Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της
πρωτεύουσας εδώ και λίγη ώρα. Στην οδό Ομήρου 5, που βρίσκεται μεταξύ των κεντρικών οδών Σταδίου και Πανεπιστημίου, έχει εντοπιστεί ένα αυτοκίνητο το οποίο είχε δηλωθεί ως κλεμμένο.
Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που είναι σταθμευμένο στο σημείο προκάλεσε την περιέργεια του αστυνομικού που φρουρεί την Τράπεζα της Ελλάδος, ο οποίος επικοινώνησε με το κέντρο της Άμεσης Δράσης, ζητώντας στοιχεία με βάση τον αριθμό κυκλοφορίας, με τις Αρχές να διαπιστώνουν πως είναι κλεμμένο.
Εξετάζουν αν είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά


Το σημείο, ωστόσο, όπου βρίσκεται το όχημα ήταν η αιτία για μια τεράστια επιχείρηση των Αρχών που έχει στηθεί εδώ και λίγη ώρα.
Κι αυτό διότι σε "απόσταση αναπνοής" βρίσκεται το κεντρικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος και συγκεκριμένα η παράπλευση είσοδος του κτιρίου.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί, οι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο απομακρύνθηκαν άμεσα και στο σημείο σπεύδουν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.
Εδώ να υπενθυμίσουμε πως η ομάδα του Νίκου Μαζιώτη είχε αναλάβει με προκήρυξη την ευθύνη για την έκρηξη ΙΧ έξω απο την Τράπεζα της Ελλάδας στην οδό Αμερικής, τον Απρίλιο του 2014.
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου
http://www.newsit.gr/