13 Ιαν 2017

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ να μην κατατεθει τετοιο νομοσχεδιο!!!που θα παιρνουν τα σπιτια των ΕΛΛΗΝΩΝ και θα τα πουλατε σε μεταναστες στην μιση τιμη!!!

Κυκλοφορει εντονα στους διαδρομους της Βουλης οτι ερχεται προκλητικό νομοσχέδιο απο την κυβερνηση κυβέρνηση προς ψήφιση που θα εκποιεί τις περιουσίες των Ελλήνων και θα τις δίνει για λίγα ευρώ σε
μετανάστες. (δεν εγκαταλειπουν το σχεδιο ΜΑΡΔΑ για τους Συρους επενδυτες!!!)
Το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο θα έχει ώς στόχο να ρευστοποιήσει τα ακίνητα που έχουν κατασχεθεί υπέρ του Ελληνικού δημοσίου και να αγοραστούν απευθείας από μετανάστες και πρόσφυγες στην μισή αξία ακριβώς του χρέους που έγινε η κατάσχεση. Για παράδειγμα αν ένα σπίτι έχει κατασχεθεί για χρέος προς το δημόσιο 30.000 ευρώ τότε ο μετανάστης θα έχει το δικαίωμα να το αγοράσει μετά την κατάσχεση από το ελληνικό δημόσιο δίνοντας στα κρατικά ταμεία μόλις 15.000 ευρώ.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν ότι πρέπει αυτό να γίνει ώστε να υπάρξει μία ένταξη των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία ώς ίσος προς ίσος και τονίζουν επίσης ότι θα προσφέρει πολλά έσοδα από του πρόσφυγες που έχουν καταθέσεις στο εξωτερικό.