28 Ιαν 2017

Ο Ευρ. Στυλιανίδης από το Λαύριο στέλνει εθνικά, πολιτικά και κομματικά μηνύματα… ενότητας!!!

Στο πνευματικό κέντρο «Επισκοπείο Ι.Μ. Μεσογαίας και Λαυρεωτικής» του Λαυρίου παρουσιάζεται απόψε (Παρασκευή 27/1, ώρα 19:00) το νέο βιβλίο του πρώην
υπουργού και βουλευτή της ΝΔ  Ευριπίδη Στυλιανίδη, ενώ στις 13 Φεβρουαρίου θα παρουσιασθεί στη Μεγαλόνησο υπό την αιγίδα του προέδρου της Κυπριακής Βουλής.
Απόψε, στο Λαύριο, η παρουσία του βιβλίου του επισκέπτη καθηγητή Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου,  Δρ. Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη, γίνεται υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικόλαου, ενώ ομιλητής (εκτός από τον συγγραφέα) είναι ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και πρ. υπηρεσιακός Υπουργός Άμυνας, Φράγκος Φραγκούλης. 
Στο μεταξύ, οι πληροφορίες του RPNtv.gr λένε ότι οι παρουσίες θα δώσουν πολιτικό στίγμα και ενδιαφέρουσες ειδήσεις… Για περισσότερα και αποκαλυπτικότερα, μπορείτε να διαβάσετε στο ένθετο «ΑΠΟΨΗ» της εβδομαδιαίας οικονομικο-πολιτικής εφημερίδας «Η ΑΞΙΑ» του Σαββατοκύριακου που κυκλοφορεί…
Να θυμίσουμε ότι το νέο βιβλίο του κ. Στυλιανίδη -η κεντρική παρουσίαση του οποίου είχε γίνει στην Αθήνα παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου- φέρει ως τίτλο του «Θράκη: το επόμενο βήμα…» και είναι των εκδόσεων «ΜΙΝΩΑΣ».
ParKour
http://rpntv.gr/