20 Ιαν 2017

ΒΟΜΒΑ!!!! ΑΠΟΧΩΡΕΙ Η ΔΑΚΜΜΕ Ταξί απο την ΝΔ για τη Δράση..αποχωρουμε απο το τρενο της χαλιμας!!!!

Το μουτζούρωμα της ιδεολογικής ταυτότητας της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Στην παράταξη, που υποτίθεται ότι εκφράζεται μέσα από τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό (αυτό ορίζει η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος) προσχώρησε  ‘’η Δράση’’ και ο Θοδωρής Σκυλακάκης.
Και μάλιστα με συγκεκριμένη αποστολή όπως τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Την άρση εμποδίων στην επιχειρηματικότητα,  την προσέλκυση επενδύσεων & προώθηση της εξωστρέφειας των Μικρών και Μεσαίων επιχειρήσεων. Ας υπενθυμίσει κάποιος στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ότι το προηγούμενο πέρασμα της από την κυβέρνηση, σκότωσε την επιχειρηματικότητα και έκλεισε το δρόμο σε νέες επενδύσεις. Όσο για τις Μικρές και Μεσαίες επιχειρήσεις φρόντισε να τις εξαφανίσει με  συνοπτικές νεοφιλελεύθερες διαδικασίες.
Τα πρόσωπα με τα οποία στελεχώνει την παράταξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν ήδη απορριφθεί από το σύνολο του ελληνικού λαού. Λάτρεις του άκρατου νεοφιλελευθερισμού και των ιδιωτικών μονοπωλίων έβαλαν τις μάσκες και μας συστήνονται ως μεταρρυθμιστές και εγγυητές ανάκαμψης της οικονομίας. Μάλλον ήρθαν λίγο νωρίτερα οι απόκριες. Σε αντίθεση με την ειλικρινέστατη τοποθέτηση του κ. Κουτσούμπα που μίλησε για κοινωνικοποίηση της εκμετάλευσης της αγροτικής γης, δηλαδή κρατικά μονοπώλια, η Νέα Δημοκρατία κρύβει την αλήθεια, η οποία είναι αναμφισβήτητη. Στόχος είναι η κυριαρχία των ιδιωτικών μονοπωλίων.
 Εμείς, ως ΔΑΚΜΜΕ  ΤΑΞΙ δεν χωράμε και δεν θέλουμε να χωράμε σε αυτό το νεοφιλελεύθερο  παραμύθι. Χαρούμενα όνειρα ,με εφιαλτικά πρόσωπα δεν υπάρχουν. Κατεβαίνουμε από το ‘’τρένο της Χαλιμάς’’, που τρέχει στις ίδιες ράγες που έτρεξε και το ΠΑΣΟΚ ( σμίκρυνση και μονοψήφιο νούμερο στις εκλογές). Συνένοχοι σε αυτό το ιδεολογικό έγκλημα δεν θα γίνουμε.  Ούτε συνοδοιπόροι στη πορεία θανάτου(της κοινωνίας) που ετοιμάζετε. .Η δική μας ΔΡΑΣΗ , η δική μας ΘΕΣΗ είναι δίπλα στην ελληνική κοινωνία που υποφέρει. Κι εκεί θα μείνουμε. Μαζί της θα παλέψουμε, αππορίπτοντας κάθε Συμφωνία Νεοφιλελεύθερης Αλήθειας . Απορίπτοντας κάθε πολιτική που καταλήγει σε μονοπώλια, είτε κρατικά, είτε ιδιωτικά.
 Αν  στη σημερινή Νέα Δημοκρατία, υπάρχουν ακόμη βουλευτές ή στελέχη που δεν μολύνθηκαν με τον ιό του άκρατου νεοφιλελευθερισμού, ας βγουν τώρα μπροστά κι ας πουν την πραγματική αλήθεια στην ελληνική κοινωνία. Εκτός κι αν η αξία (παχυλός μισθός και άλλα προνόμια)  της βουλευτικής  έδρας είναι πιο σημαντική…
Εμείς - ακόμη κι αν μείνουμε μόνοι μας-  θα παραμείνουμε πιστοί στην ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας και στις αξίες που μας μετέδωσε. Δεν θα κάνουμε τη χάρη στη ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας να παραμείνουμε απαθείς στο δόγμα τους ‘’ Ψήφισε και μη ερεύνα’’.
 Δεν θα σταματήσουμε να φωνάζουμε ότι Νέα Δημοκρατία  χωρίς πολιτικές ριζοσπαστικού  φιλελευθερισμού  είναι ένα άλλο κόμμα. Όχι το δικό μας. Θέλουμε πίσω  τη δική μας Νέα Δημοκρατία. Την αυθεντική , όχι την αποκριάτικη.
Το κείμενο συντάχθηκε με  ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ της ΔΑΚΜΜΕ ΤΑΞΙ

                                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                        ΘΥΜΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ