12 Ιαν 2017

Οταν ξέσπασε η ΠΥΡΗΝΙΚΗ Καταιγίδα -Ναι, αλλά εσένα σε πηδάνε;

Επρόκειτο για μια σύναξη δημάρχων του Λεκανοπεδίου. Η αφρόκρεμα της τοπικής Αυτοδιοίκησης είχε συγκεντρωθεί για να επιλύσει μείζονα προβλήματα των δήμων με την γνωστή αποτελεσματικότητα που διακρίνει τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στην διάρκεια της σύναξης η επιβλητική παρουσία του Ηλία Ψινάκη με τους σωματοφύλακές του δέσποζε
στον χώρο. Κανείς από τους υπόλοιπους δημάρχους δεν τολμούσε να πλησιάσει τον Ηλία καθώς όλοι τους σχεδόν τρέμουν την αθυροστομία του.Την διαφορά επιχείρησε να κάνει ο σκληροτράχηλος και γεννημένος στην Νέα Υόρκη δήμαρχος Αθήνας Γιώργος Καμίνης. Ο Καμίνης θα πλησίαζε προς το μέρος του Ψινάκη άνετος, κοσμοπολίτης, αποφασισμένος μάλιστα να κάνει πλάκα στον δήμαρχο Μαραθώνα. Μισό βήμα πίσω αποκολουθούσαν οι σωματοφύλακες του Καμίνη.
Πλησιάζει λοιπόν ο τολμητίας δήμαρχος Αθηναίων στον Ηλία Ψινάκη και καθώς φτάνει σε απόσταση ενός μέτρου, τού φωνάζει:
-Hλία, έχω κι εγώ σωματοφύλακες!!!
Και τότε ξέσπασε η καταιγίδα!
Οι υπόλοιποι δήμαρχοι άρχισαν να πλησιάζουν τις δύο λαμπρές προσωπικότητες.
Ο Ψινάκης θα άνοιγε το στόμα του και όταν ολοκλήρωσε την ατάκα του στον Ψινάκη είχες την εντύπωση ότι μόλις πατήθηκε το κουμπί για την εκτόξευση των πυρηνικών πυραύλων από τους Πούτιν και Τραμπ!
Ο Ψινάκης θα απαντούσε ως εξής στην ατάκα του Καμίνη
-Hλία, έχω κι εγώ σωματοφύλακες!!!
Δείτε τις συνέπειες αυτής της ατάκας
.Ναι, αλλά εσένα σε πηδάνε;
Στην αίθουσα επικράτησε προς στιγμή παγωμάρα. Ο Ψινάκης όμως άρχισε να λέει και διάφορα άλλα καλιαρντά με αποτέλεσμα να χαλαρώσει η ατμόσφαιρα. Ο Καμίνης και οι σωματοφύλακές του έσπευσαν να απομακρυνθούν σε πυρνηνικό καταφύγιο.
αποσπασμα σπο το κουρδιστο πορτοκαλι.