26.1.17

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για μεγαλο ΒΛΑΚΑ!!!!!Ο κυριάκος ζήτησε απ΄τον Τσίπρα εκλογές με σταυρό

ΕΑΝ θελει να κανει τωρα εκλογες ο ΤΣΙΠΡΑΣ θα του ελεγε οτι θα πανε χωρις σταυρο.....?
ΕΝΑΣ πονηρος βλακας ρωταει τετοιου ειδους μαλακιες.....ΡΙΧΝΕΙΣ το επιπεδο της κεντροδεξιας ΚΟΥΛΗ με αυτες τις πονηριες......

ΔΕΝ αξιζει σε αυτην την παραταξη η πολιτικη με αρλουμπες....
ΔΕΝ σου βγαινει τωρα οτι θα κανει εκλογες τον ΜΑΡΤΙΟ και θελεις να δικαιολογησεις την ηλιθια στρατηγικη σου..
ΤΩΡΑ αρχιζεις και λες στους ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ οτι θα γινουν εκλογες τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ μαζι με τις ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ...
φτανει ΠΙΑ η μαλακια.....μας εκθετεις...

Την είδηση μεταδίδει ο Βηματοδότης και έχει την σημασία της. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, στην πρόσφατη γνωστή συνάντηση που είχαν ο Αλ. Τσίπρας και ο Κυρ. Μητσοτάκης για το Κυπριακό, το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο ήταν οι... εκλογές.

Όπως μάλιστα σημειώνει, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε ευθέως από τον Πρωθυπουργό να διεξάγει το συντομότερο εκλογές και όταν ο κ. Τσίπρας του είπε ότι γνωρίζει πως αυτό είναι το πάγιο αίτημα της ΝΔ αλλά δεν είναι στην ατζέντα του οι εκλογές, τότε επετεύχθη μια πρώτη συμφωνία ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τον κ. Τσίπρα να δεσμευθεί ότι οι εκλογές, όποτε αυτές και να διεξαχθούν, να γίνουν με σταυρό προτίμησης και ο πρωθυπουργός δεσμεύθηκε γι' αυτό.

Το ερώτημα, γράφει ο Βηματοδότης, είναι γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν επέμενε στον καθορισμό ημερομηνίας εκλογών αλλά στη διεξαγωγή τους με σταυρό προτίμησης. Η απάντηση είναι ότι με αυτόν τον τρόπο νομίζει ότι θα πετύχει ανανέωση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας και θα απαλλαγεί από ορισμένα βαρίδια του παρελθόντος.

πηγη: ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ