9 Ιαν 2017

Η Ντόρα και το αιώνιο πρόβλημα της… μπύρας με φρούτα

...ΚΡΙΜΑ ΝΤΟΡΑ που δεν εχει λυθει τοσα χρονια...1η φορα εκλεγεσαι βουλευτης και δεν το ηξερες...αξιεπαινη η πρωτοβουλια να το θυμισεις στους ιθαγενεις!!!
Μικρασιατική καταστροφή, μεσοπόλεμος, δικτατορία Μεταξά, Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, εμφύλιος, Χούντα, 40 χρόνια
μεταπολίτευσης πέρασαν και το πρόβλημα της… παραγωγής μπύρας από φρούτα δεν λύθηκε ποτέ και μετατράπηκε σε αιώνιο. Και φυσικά ένα τέτοιο πρόβλημα «φωτογραφίζει» την αδράνεια της ελληνικής πολιτείας, η οποία εμποδίζει την επιχειρηματικότητα, με αποτέλεσμα να φέρει τη χώρα στην καταστροφή, έναν αιώνα μετά.
Αυτό ίσως εννοεί η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία αναδεικνύει το αιώνιο αυτό πρόβλημα, για το οποίο κανένας πρόγονός της (από όσους ασχολήθηκαν με την πολιτική) μέχρι τώρα δεν ασχολήθηκεΓενεές επί γενεών της οικογένειας Μητσοτάκη στα πολιτικά δρώμενα της χώρας και η απαγόρευση της παραγωγής μπύρας από φρούτα δεν ήρθη ποτέ. Μέχρι που ήρθε η ώρα της Ντόρας να βάλει σε τάξη τα πράγματα που δεν έβαλαν οι πρόγονοί της.
«Η αδράνεια της ελληνικής πολιτείας, εμποδίζει την επιχειρηματικότητα. Από το 1922 ένας νόμος απαγορεύει (!) την παραγωγή μπύρας με φρούτα», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Ντόρα Μπακογιάννη.
Η αδράνεια της ελληνικής πολιτείας, εμποδίζει την επιχειρηματικότητα. Από το 1922 ένας νόμος απαγορεύει (!) την παραγωγή μπύρας με φρούτα.

Πρόκειται ίσως για τη μόνη «παράλειψη» της ελληνικής πολιτείας, την οποία αναδεικνύει πολιτικό πρόσωπο της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ και για την οποία δεν ρίχνει την ευθύνη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Είναι μία πρόοδος…
http://www.altsantiri.gr/